Artık Dns‘ De Bir İşe Yaramıyor,
-
standart filtrecileri burada da görmek isteriz :)
-
Thewhitewizzard bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------müridcanlar cahilliğimi bağışlayın tabi bağışlamayabilirsinizde ama bu hidemyass ı nasıl kullanıyoruz navige gibi tarayıcının ağ ayarlarından proxy deyip komut dosyası olark mı girecez yada program ile mi kullanacaz ?
-
hydr bunu yazdı:
-----------------------------müridcanlar cahilliğimi bağışlayın tabi bağışlamayabilirsinizde ama bu hidemyass ı nasıl kullanıyoruz navige gibi tarayıcının ağ ayarlarından proxy deyip komut dosyası olark mı girecez yada program ile mi kullanacaz ?
-----------------------------siteye gir http://www.google.com yazanyere girmek istediğin yasak siteyi yaz hide ye tıkla
-
Explosive bunu yazdı:
hydr bunu yazdı:
-----------------------------siteye gir http://www.google.com yazanyere girmek istediğin yasak siteyi yaz hide ye tıkla
-----------------------------teşekkürler dostum
-
by_zannoq bunu yazdı:
Sezpanhe bunu yazdı:
beyler ben kullanıyorum ve giriyor :D
dnslerim
4 2 2 5
4 2 2 1 :) her siteye girerim :)
-----------------------------girmiyo valla youjizze :D
aynen :D -
makat.org
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------standart filtrecileri burada da görmek isteriz :)
ben varım. halada savunuyorum. -
ya bırakın youjizz filan :D eskidi o siteler girin fuq.com :) kategori kategori amk :D:D
-
Başka site üzerinden istenilen sayfaya girme işi hikaye valla kopukluk oluyor onda ayrıca makat.org filanda bi işe yaramıyor artık,
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
mustaphachan bunu yazdı:
standart filtrecileri burada da görmek isteriz :)
ben varım. halada savunuyorum.
-----------------------------savuna savuna bu hale geldi internet . Aslında bu yasaklama isteyenlerin interneti tamamen kesmek lazım.