Artık Firewall Konusuna Bi Açıklık Getirelim En İyisi Hangisi..????
-
Sevgili Tahribat üyeleri ve Değerli adminler Firewall konusunda herkes bi şeyler söyledi bilende bilmeyende ben konunun uzmanlarından bi karara varmasını ve gelmiş geçmiş en iyi firewall'un hangisi olduğuna kanaat getirmenizi istiyorum yalnız lütfen konunun uzmanları konuşsun...!!!!!
-
Bak caklo...
1.olarak girdiğin sitelerde pat diye activex yada zararlı kodlar çalıştırılabilir bunlarda korunmak için yani ön koruma için "Kerio 4.2" kullan
2.olarak portlarını kontrol etmek istiyorsan kim giriyor kim çıkıyor bunlardan haberdar olmak ve senin iznin olmadan çıkış ve giriş yapılmamasını istiyorsan Zone Alarm ın ücretsiz bir sürümünü kur..
3.olarak bu 1 ve 2 hiç bir zaman tam güvenlik sağlamaz sen hiç bir şekilde online olduğundan andan itibaren tam güvenlik sağlayamazsın...windows kullanıyorsan kaderin bill gates in elinde oluyor bir nevi...senden izinsiz çok şeyler dönüyor...Ama normal mevcut şartlarda sağlam bir güvenlik için 1 ve 2 iyi bir seçim.
-
Firewall dan sonr antivürsle ilgili birşeyde söylim
1.olarak Ön koruma için Mcafee 8 enterprise kullan nete bağlandığında virüslere karşı otomatik güvenliğini bu sağlasın..
2.olarak Kaspersky 4.5 pro bunuda fiziksel sürücüyü taratmada kullan..yani ayda yada hafta bir hdd yi scan etmek için..
3.olarak antivirüs için 1 ve 2 mevcut şartlarda en iyi korumadır bence...test sonuçlarıda bunuda gösterir.
-
computerwolf bunu yazdı:
Bak caklo...
1.olarak girdiğin sitelerde pat diye activex yada zararlı kodlar çalıştırılabilir bunlarda korunmak için yani ön koruma için "Kerio 4.2" kullan
2.olarak portlarını kontrol etmek istiyorsan kim giriyor kim çıkıyor bunlardan haberdar olmak ve senin iznin olmadan çıkış ve giriş yapılmamasını istiyorsan Zone Alarm ın ücretsiz bir sürümünü kur..
3.olarak bu 1 ve 2 hiç bir zaman tam güvenlik sağlamaz sen hiç bir şekilde online olduğundan andan itibaren tam güvenlik sağlayamazsın...windows kullanıyorsan kaderin bill gates in elinde oluyor bir nevi...senden izinsiz çok şeyler dönüyor...Ama normal mevcut şartlarda sağlam bir güvenlik için 1 ve 2 iyi bir seçim.
GÜZEL KARDEŞİM BU KONUDA NE KADAR UZMAN BİR İNSAN OLDUĞUNU BİLİYORUM VE SANA YORUMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM
BU ARADA BU PROGRAMLARI NERDEN İNDİREBİLİRİM..? BİDE CRACK'İ VARSA SÖYLERMİSİN????
-
computerwolf bunu yazdı:
Firewall dan sonr antivürsle ilgili birşeyde söylim
1.olarak Ön koruma için Mcafee 8 enterprise kullan nete bağlandığında virüslere karşı otomatik güvenliğini bu sağlasın..
2.olarak Kaspersky 4.5 pro bunuda fiziksel sürücüyü taratmada kullan..yani ayda yada hafta bir hdd yi scan etmek için..
3.olarak antivirüs için 1 ve 2 mevcut şartlarda en iyi korumadır bence...test sonuçlarıda bunuda gösterir.
OHAAA BE KANKA BU GİDİŞLE BÜTÜN FİREWALLARI İNDİRCEM HERHALDE :)))))
BANA ŞÖYLE ÇOK BABA 2 TANE LAZIM
-
elimde güvenlik uzmanı olduğuma dair sertifikam falan yok :))..ama bu antivirüs ve frewall testleri için 3 gün kesintisiz test ettim..20 ye yakın frewall ve 9 tane antivirüs kullandım..birçok site var özellikle çin ve japonların güvenlik test siteleri var onlardan yararlandım baya geniş bir test aşaması oldu...3günlük test sonucunda benim favorim olan zone 2 plana düştü kerio 4.2 geldi yerine ve yine favorim olan kasper in yerini mcafee 8 enterprise aldı...Bak gidip rast gele bir mcafee yada kerio yükleme bahsettiğim sürümlerini yükle..link olarak www.inndir.com u kullan...mcafee ve kerio nun 90 günlük triali mevcur 90 günde çok şey değişir zaten :)
-
olmbaq 2 si antivirüs 2 si firewall...ayrıca 2006 da birçok antivirüs şirketi antivür e entegre firewall olacağını söylüyor ama firewall lar ne derece başarılı olacak bakacaz..sen dediklerimi kullan işte...kerio 4.2+zone---mcafee 8 enterprise+kaspersky 4.5 pro...
makineyi kasar diye korkam 4 pc de test ettim p3 450 mhz 128 sd ram li sistemde bil rahat çalışıyorlar...
-
inndir.com'da kerio 4.2.2 var oda ücretsiz zaten?
-
güvenliğini test ettiğin siteler hangileri ben de edeyim yafs
-
-
-
vala zone alarmın gvenrlii tartısılmz bnce ama senn testlere göre kerio daa ii cıkmıs dorudur vala :S