folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder ARTIK PCDE YAPACAK BİŞEY BULAMIYORUM YARDIM EDİN.

ARTIK PCDE YAPACAK BİŞEY BULAMIYORUM YARDIM EDİN.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    arkadaşlar günlük 15 saat filan pc başında olmama ragmen artık yapacak bişey bulamıyorum çcanım çok sıkılıyor :( şimdi siz 15 saat ne yapıyon o zaman diyeceksiniz biliyorum.ben fotografçıyım yani photoshop'cu ama artık ugraş verecek bişey istiyorum yardım edin yaa.uykudan uyanıyorum resim yatıyorum resim resim resim resim.....ya pc başında uyuyorum zaten bıktım artıkk yauuu :(

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    html ooren hayatina renk gelir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

delphi de program yazmayı öğrenirsen bu işin grafikten daha zevkli olduğunu anlarsın

Software Developer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lem arkadaaş bu pc biz ne dersek onu yapmıyormu o zaman pc de yapacak birşey olmaz iş sende sende yapacak birşey kalmamış beee...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    computerwolf bunu yazdı:

lem arkadaaş bu pc biz ne dersek onu yapmıyormu o zaman pc de yapacak birşey olmaz iş sende sende yapacak birşey kalmamış beee...

cok dogru senin icindeki sarki bitmis anlasilan :) arkadaslarin dedigi gibi html ogren.ogrenmeside cok kolay fotografla ugrasiyormussun kendi fotograflarini yayinlarsin guzel vakitte gecer

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniffer
    sniffer's avatar
    Erkek
    canım kardeşim sana bır onerım olacak ama bak bunu mutlaka yapmanı ıstıyorum soz ver bana neee duyamadım tamam soz verdığını duydum şimdi bak ne yapacaksın bılıyon mu monıtorun arkasına geç ıkı elınıde monıtore daya ........... artık bak ne guzel zevk alıyon pc den ya ben bazen yapıyorum guzelde oluyoooo

Kral yokken azar soytarılar Kral yokken reis olur çakallar Ayrılık bir yere kadar Kral gelince Köpekler Ayağa kalkar [ir2] kardeşimize ait.....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    Bazı Arkadaslar bana Html ögren demiş ! Bunu Zaten biliyorum.Başka birsey Haa birde Program yazmayı ögren demişler .Beee kardeşim benım hatun zaten programlama mühendisi o yeterinde benim midemi bulandırıyor zaten :( :( yine bir sonuç çıkmadı anlasılan...Yokmu hala bir fikir veren .siz boş kalınca ne yapıyorsunuz ? bak ben kaldım işte :)

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tevekkel
    tevekkel's avatar
    Erkek
    hoca sen en iyisi al balyozu eline kır bilgisayarı sorada  kızma birader oyna arkadaşlarınla....

....?.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dombak
    dombak's avatar
    Erkek
    selamlar, hayatının düzene girmesini isteyen, hayatından zevk almak isteyen onu düzenleyecek temel bazı işler yapmalıdır. Ben de uzun süre pc başındayım. fakat arada kalkıp başka işlerle uğraşıyorum. düzenimi bozmadan yaşamaya çalışıyorum. her işin bir düzeni intizamı olmalı yoksa başarı da olmaz, hayatın tadı da kalmaz. farklı ilgi alanları da oluşturmalı insan. kitap okumak gibi. haberlere günde 1 saat baksa çok şey kazanırsın. hem pc başında durarak sağlığına da zarar vermemiş olursun. diyeceğim bunlar. istersen daha da yazarız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    valla aynı dert bendede var oyun oynayamıyorum programlama hack alan öğrenemiyom yeteneğim yok ama filim arşivi mp3 arşivi yapıyorum onlarla uğraşıyorum bence sende herşeyi yaptıysan öyle yap biraz uğraştırırı seni ama bence zevkli paylaşım programları kullan mesela son çıkan filimleri indir beklerken merak edersin içinde bi heyecen oluşur zaman geçer yani bilgi sayarda herşey yaparsın biraz yaratıcılık gerek o kadar tabi birazda sabır

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
Toplam Hit: 4197 Toplam Mesaj: 15