folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Artiz Ne Arar La Bazarda Oyunu

Artiz Ne Arar La Bazarda Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

geçen elemanın biri sahilde manitası var aklı sıra taşak geçecek bendle eleman geldi ateş var mı dedi yok demeye kalmadan bu it demez mi ateş ne ara la bazarda b, delirdim bi dövdüm piçi manitasının yanında dedim bidaha herkeza şaka yapma yol al :D:D

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

evsiz bunu yazdı:
    -----------------------------

geçen elemanın biri sahilde manitası var aklı sıra taşak geçecek bendle eleman geldi ateş var mı dedi yok demeye kalmadan bu it demez mi ateş ne ara la bazarda b, delirdim bi dövdüm piçi manitasının yanında dedim bidaha herkeza şaka yapma yol al :D:D

Aferin sana iyi bok yemiş gibi anlatıyosun hoca sadece yol al desende olurdu. inşallah sevgilinin yanında bi dayak yersinde anlarsın ne bok yediğini 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

adam olan manitasının yanında dayak yicek hareketlerde bulunmaz adam olsaymış yemeseymiş. Sen yemiş gibisin maniytanın yanında dayak bu ne hırs :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ardaguley
    Ardaguley's avatar
    Erkek

Artizler iş adamlarının arkasına saklanıyor saklanmasa artizleri tokat manyağı yapacaktım wallaah :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

evsiz bunu yazdı:

adam olan manitasının yanında dayak yicek hareketlerde bulunmaz adam olsaymış yemeseymiş. Sen yemiş gibisin maniytanın yanında dayak bu ne hırs :D

Sen baya adamsın belli şu an manitam yok olsada olmasada yanımda kız varken beni dövebilecek adamda yok g.tüne s.w.a.t soktum mu allahını şaşırır ki senin gibi adama başka şey sokarım ben ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

hacı bak adam olan manitasının yanında nasıl durmasını bilir durmayan bilmeyen olursa itinayla gösteririz banada bir allhın kulu bir skim yapamaz yapmasınada gerek kalmaz nerde nasıl duracağımızı biliriz. Benim gibi adama sen iğne batıramazsın ama yoldan geçen adama istedigini yaparsın kapiş ;)

ayrıcada evet ben baya bi bildigin adamım bildiginden de fazla ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

evsiz bunu yazdı:

hacı bak adam olan manitasının yanında nasıl durmasını bilir durmayan bilmeyen olursa itinayla gösteririz banada bir allhın kulu bir skim yapamaz yapmasınada gerek kalmaz nerde nasıl duracağımızı biliriz. Benim gibi adama sen iğne batıramazsın ama yoldan geçen adama istedigini yaparsın kapiş ;)

ayrıcada evet ben baya bi bildigin adamım bildiginden de fazla ;)

hoca şimdi bak sana yapar bana yapamaz muhabbetine girilmez burda ben klavye başı artisliği yapmıyorum sokarım sikerim diye yaptığın yanlış o tarz bi olay başıma geldi benimde ki adam o tarz salak muhabbet yapmadı öle adama siktirgit dersin gider zaten arkasına bakmadan.piç bana küfür etmişti yanında kız arkadaşı var diye bişi demedim ama bekledim kız arkadaşını bırakmasını sonra dayağı yedi o ayrı.Ama hoş deil birader sinir bozucu kendini o adamın yerine koy demek istiyorum,olurda saçma muhabbetten başına gelir bi gün anlarsın nede olsa herkesin hakkından gelcek birileri var benimde, seninde ,onunda unutma ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

hoca her insanın sinir seviyesinin yukarı seviyelerde oldugu zamanlar olur çıkmışın dışarı sahilde arkadaşımı beklemişim gelmemiş yağmur yağmur yağıyor deli gibi sıçan gibi ıslanmışım adamın oğlu gelmiş espiri yaptıgını zannedip bişiler diyor bide bir gülmesi var zor tuttum kendimi ama yapacak bişi yok olan olmuş normalde yapmam ama o seferlik oldu anlıcan :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

evsiz bunu yazdı:

hoca her insanın sinir seviyesinin yukarı seviyelerde oldugu zamanlar olur çıkmışın dışarı sahilde arkadaşımı beklemişim gelmemiş yağmur yağmur yağıyor deli gibi sıçan gibi ıslanmışım adamın oğlu gelmiş espiri yaptıgını zannedip bişiler diyor bide bir gülmesi var zor tuttum kendimi ama yapacak bişi yok olan olmuş normalde yapmam ama o seferlik oldu anlıcan :D

doğrudur hoca aman dikkat et bidaha kötü durum çünkü.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

evsiz bunu yazdı:

Kiz ne yapti? Bagirdi, cagirdi mi?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 6098 Toplam Mesaj: 39