folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asansör Fobisi Olanlar

Asansör Fobisi Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    Düşünün ki, asansörünüz bozuldu ve 60-70 km/saat, yani saniyede 18 metre hızla düşüyor. Siz de son saniyede yukarı zıplıyorsunuz. Yukarı zıplamanız olsa olsa saniyede 4-5 metre hızla olabilir. Yani siz yine de yaklaşık saniyede 13-14 metre hızla yere düşmeye devam ediyorsunuz. 
    İşter saniyede 18 metre, isterse 13 metre hızla yere düşün, sonuç fark etmez. Sizi yerden kazımak zorunda kalabilirler. Lütfen panik yapmayın, asansörü tutan tek bir kablo değildir, en azından 5 veya 6 kablo vardır. Bu kabloların her biri tek başına asansörün ağırlığını taşıyabilir. 
    Diyelim ki, bu kabloların hiçbiri görevini yapmadı, asansörü durduracak bir başka fren donanımı daha vardır. Hatta bazı asansör boşluklarında ilaveten yaylı veya yağlı, hayati tehlikeyi önleyecek özel sistemler de bulunur.

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    peki o bahsettigin sistemlerin hiç biri yoksa :| burası türkiye yani muhtemelen önlemleri önemsememişlerdir dimi ama ?

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    iyimser bak hayatında ilk defa hiç bir katta durmadan zemine ulaşmış olursun :P

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    asansor bozma hobim var bindigim zaman zıplarım icinde ipi kopsunda cakılayım diye ..

www.tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    hacı bişeyi unutmuşsun burası türkiye :D asansörde 4-5 tane kablo diyosun.. bizim ustaların malzemelerden çalabilitesi yüksek.. :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek
    asansörcüde çalışmış biri olarak :) bir tamir sırasında 1 kat aşağı içindeyken düşmüştüm öyle bir gürültü olamaz :| insanın ödü bokuna karışıyor.Yay sistemi olduğu doğru ama o yay sizin bildiğiniz yaylardan değil hatta artık yay bile yok plastik az esneyen bişi yani yine güm diye düşüyorsunuz.Kablo olayına gelincede halatlar çellik halat olup belirli kontrollerde oraya konuluyor yani kafana göre oraya halat koyamazsın.Belediyeden görevliler kontrol ediyorlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    olm aslında asansör fobisi dediğin öle deildir %90da şöle bişi vardır kapalı yerde kalamazlar onun için :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Lan cocukken az mı asansörlerden korkumdan merdivenlerden inip cıkardım :F
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------
    Lan cocukken az mı asansörlerden korkumdan merdivenlerden inip cıkardım :F

merdivenden cıkmak modaydı o zamanlar .. ben de merdivenden cıkardım.. hala da fırsat buldukca inip çıkarım..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

voodoo bunu yazdı:
    asansor bozma hobim var bindigim zaman zıplarım icinde ipi kopsunda cakılayım diye ..

lan hep istedim ama hiç okadar cesur olamadım

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dontscratch
    dontscratch's avatar
    Erkek
    ben en çok sıkışıp havasızlıktan ölmekten korkardım haberleri izledikten sonra fln. allah tan bizim asansör de fan var da rahat biniyom

´´Türkiye, Atatürk´ü Allah´a borçlusun, geri kalan herşeyi Atatürk´e...´´
Toplam Hit: 3286 Toplam Mesaj: 30