Asansöre Nasıl Arıza Verdirilir ?
-
trooper bunu yazdı
Asansör durağan yükler içindir. İçinde zıplarsan hataya girer, arıza verir.
kapıların otomatik mi manuel mi bilmiyorum ama kapı kilitleri oturmasa yine hataya girer. Sakızla halledersin.
kat kapı anahtarın varsa asansör katta değilken açıp rayların üstündeki mıknatısları kaydırırsan katını şaşırırıp yine hataya girer.yine kat kapı anahtarın varsa asansörün indiği zaman en alt kata inip kuyu dibi stopuna basabilirsin hata kaydı gösterir.
asansör trifaz elektrik kullanır. Ana panodan asansör hattından fazların birini çek. Hataya girer
Daha sayim mi
ben bu mesajı nasıl atlamışım ya teşekkürler
ivit illegal bir şey ama önceki konularda hangi birinden bahsettim bilmiyorum
öyle uluorta bir yerde değil zaten ama kapıyı açmak sıkıntı ses vs olmaması lazım
hiç bir şey deneyemedim çünkü arkadaşların binada. arkadaş telefon kullanmıyor orman kanunlarıyla haberleşiyoruz evine gittim annesini aradım ulaşamadım.
sanırım kapıya odaklanacağız
şimdi açıklarım amma ve lakin ben şansızlığıma güveniyorum semt falan burdan bir mürid çıkar aynı apartmandan
hocalar öyle hiç iş atmayın hiç boşa :D ben temizim çevrem kötü :) -
eski tip asansörlerde zemin katta kapıyı asansör anahtarı ile aç.
asansör boşluğunda sağ veya sol duvarda acil durum stop butonu var. ona bas arızaya geçer. ancak asansörcü düzeltir. bizim binaya hapcılar dadanmıştı böyle engelledik.yeni tip yani içerden de kapısı olan hastanelerde avmlerdeki asansörlerde nasıl oluyor bilmiyorum.
-
Hocalarim 2 gibi arkadaşa gidicem bakalim asansörün fotoğraf falan atarım
Yazdıklarınızı arkadasla degerlendirip uygun olanları uygulayacağız
En olmadi asansorcu murid ile iletisime geçeceğim :)
Çözüm kimden geldiyse imkanlar doğrultusunda bir kötü alışkanlığı varsa ona bununlarin zararlarindan bahsederim yakinlardaysa kendi gelmek şartı ile
Uzaklarda ise buluruz iletisim icin bir yol :)
-
3 faz motordur aslında fazların sırasını değiştirsen çok temiz olur. emniyete alır kendini
-
Mürid asansörde zıplama önerisini yapınca kameralara yakalanmış. :)
-
madem asansör dairesine girmeye çalışıyorsun
bitane şarjlı maktapla kır kilidi gir
-
şundan bulup kapının birini x katta açın açık kalsın kapı, arıza var diye yonetieiye söyleyin, bi şekilde makine dairesi zaten açılacak, bu anahtardan bulamıyorsan 2 adet tornavida ile de zorlayarak açılabiliyor.

asansöre mola verdirmek asansör ü durdurmak asansöre sen gelme ulan ayı demek asansörü geçici süre etkisiz hale getirmek