ßaşbakan O Geceyi Böyle Anlattı ( Vuracaktım)
-
Moderatöre vuracaktımBaşbakan Tayyip Erdoğan, Diyarbakır gezisi dönüşü, Davos'ta yaşanan krizin arka planını ilk kez anlattı.
Erdoğan, moderatöre görünenden daha fazla sinirlendiğini söyledi.
İşte Erdoğan'ın ağzından o an:
"Davos'ta moderatör omzuma dokununca bir an vurmayı düşündüm. Öyle bir şey geçti içimden. Gittim geldim yani. Omzuma elini attığı anda orada denge değişti. Çünkü, böyle bir edepsizlik, böyle bir terbiyesizlik olmaz. Moderatör, Başbakan'ın omzuna el atacak...Dikkat ederseniz ben Davos'u hiç kullanmıyorum. Konuşmuyorum. Çünkü bunun bir istismar vesilesi olmasını istemiyorum. Ancak millet her şeyi kavramış. Aksaray'da Kültür Merkezi'nin açılışını yaparken, yine toplu açılış, seçkin öğrencileri okul müdürü oraya getirmiş. Ben hediye vereceğim. Geldi bir kız 'One Minute' dedi, öptü."
-
harbi van münüt te favori oldu :D
-
hep öyledir (: olay biter bir traş s...cektim onu.. diye süregelen tavırlar.
-
her dizide her canlı yayında van munit ünlü oldu cidden :D
-
zaten gerçekten vurmayı gerektirecek bir hareketti o, sen başbakanın omuzuna vurarak onu uyarıyorsun ama başbakan çok yerinde bir hareket yaptı ve o şekilde durdurdu onu, vurması başbakana yakışmazdı zaten bu yüzden de yakışanı yaptı. bir kez daha helal olsun.
-
Vursaydı TC başbakanına yakışmıcak bi haraket yapardı, Davos adı altında yaptığı açıklamada vuracaktım kelimesi bile yanlış.
-
Başbakanı bitim kadar sevmesem de bu olayda taktir ettim.Vurmadığı da iyi olmuş zaten bütün dünya aranıyor nerden ceza kessek diye.AİHM de Türkiye'nin adını kirletirdi iyi olmuş vurmadığı.
-
kasımpaşalı :)
-
Başbakan O Geceyi Böyle Anlattı ( Vuracaktım)
abi konunun başlığı her türlü yoruma açık :D lan diyom vurcaktım gece falan hayırdır inş dedim :D:D
acayip fesatım :|
-
Oha aq.
O da coştu.Utanmasa yanımda bıçak olsa bıçaklayacaktım diyecek :|
-

Aziz nesin in eski bir sözü bu ülkenin %60 aptaldır. sizce haksız mı.
Davosta dayı olacagına bos bakan askerine çuval geçiriken sesi çıksaydı.