Aselsan Mühendislerinin Ölümleri
-
En son birisi daha güya intihar etti. İntihar şekli :
Mutfak tüpünü yatağın yanına getir, gaz hortumunu yorganın içine sok, sonrasında sende gir yorganın içine ve intihar et.
Bu kadar saçma bir intihar olabilir mi ? Hiç bugüne kadar böyle bir intihar duydunuz mu ?
Hadi diyelim adamın psikolojik sorunları vardı. Diğer mühendislerin nesi vardi ? Mutlu bir yuvanız, maaşı yüksek ve konumu iyi bir işiniz var. Siz intihar eder miydiniz durduk yerde ?
Sizin düşünceleriniz nedir bu intiharlar pardon cinayetler hakkında ?
-
Ne zaman Aselsan'da bir mühendiş bir şeyleri değiştirecek adımlar atsa, öldürülüyor.
Emin olun öldürenler de devlet kademesindeki ama kendini paraya satmış insanlardır.
Bu kadar nasıl alçalır insanlar yahu..
-
Ya onu bırak bundan önceki olayda adam arabasında önce bileklerini kesiyor sonra boğazını kesip intihar ediyor. Böyle saçmalık var mi. ? Adam "dur yaa, işi ben garantiye alayım" mi dedi?
-
mustafa mutlu yuvası olup intihar eden çok ta
yorgannın içine gaz koyup kendini öldürmeye çalışmak , kendi gırtlağını sıkıp kendi kendini öldürmeye çalışmak gibi birşey.
yani imkansız gibi birşey .
ucuz bir senaryo çizmişler . daha mantıklı intihar süsü verebilirdiler.
-
Doğru mu yanlış mı bilmiyorum.
Adamın yapıtğı iş yanı kamuoyunun bildiği çok basit ve bir çok kişinin hemen işe girip yapabileceği türden bir işmiş.
Ayrıca işe gireli 1 sene olmuş.
Diğer ölümleri bilmiyorum ama sanırım bazı çevreler bu olayı suistimal ediyor.
"Yani aslında çok iyi şeyler yapıyoruz, çok büyük bir ülke olma yolundayız ama Amarika, İsrail engel oluyor bu şekilde" gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor olabilir.Bu da farklı bir komplo teorisi..
-
CyberAngel bunu yazdı
Adamın yapıtğı iş yanı kamuoyunun bildiği çok basit ve bir çok kişinin hemen işe girip yapabileceği türden bir işmiş.
"Yani aslında çok iyi şeyler yapıyoruz, çok büyük bir ülke olma yolundayız ama Amarika, İsrail engel oluyor bu şekilde" gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor olabilir.Bu da farklı bir komplo teorisi..
göz dağı vermek olamaz mı? Sen orda çalışıyor olsan içine korku salmış olmazlar mı? Birde böyle düşün.
Once is happenstance. twice is coincidence. the third time it's enemy action.
"Aselsan" -
Bence her mühendise araç ve şoför ve koruma tahsis edilmeli
550 tane hıyar dan daha kıymetli göZümde
DJ_Alper tarafından 16/Oca/15 09:30 tarihinde düzenlenmiştir -
ArduouS bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
göz dağı vermek olamaz mı? Sen orda çalışıyor olsan içine korku salmış olmazlar mı? Birde böyle düşün.
Once is happenstance. twice is coincidence. the third time it's enemy action.
"Aselsan"Olabilir.O da bir komplo teorisi.
İlk cinayetlerin intihar olduğuna inanmıyorum.Onlar uçakların yazılımı üzerinde çalışıyordu.
Ama bu intihar gibi gözüküyor.O kadar da paranoyak olmamak lazım.
Herkesin bildiği gibi silah ihalalerinde daha düne kadar her ihaleyi alan Amarika, İsrail gibi batılı ülkeler,
Bizimle teknolojiyi paylaşmaktan kaçınıyorlardı.
Bunun için Çine bir ihaleyi vermiştik.
Hem en ucuz teklifi vermişlerdi, hem teknolojiyi paylaşacaklardı, hemde üretim Türkiye'de olacaktı.
İşte tam bu sırada Ak parti o kadar da yanlış işler yapmıyor, vatanı bakkal dükkanı gibi yönetip sadece çalıp çırpmıyor dediğim anda,
Davutoğlu Amarika'ya gitti ve çine verilen füze ihalesinde nihai kararı vermediğimizi söyledi.
(İlgili kaynaklar)
http://www.youtube.com/watch?v=-g4zLAbF52A
http://www.internethaber.com/turkiyenin-fuze-ihalesi-sil-bastan-608341h.htm?interstitial=true
Bu savunma projesi için Amarike teknoloji transferini yapmayacak ve biz yine
Pahalı ve teknoloji paylaşmayan Amarikan şirketlerine bu kiritik ihaleyi verecez.
Bu ve benzeri gelişmeler elbette aselsanda bir mühendis intihar ettiğinde ya da bir şekilde öldüğünde şaibe yaratıyor.
Ama bu seferkinin intihar olduğunu düşünüyorum...
Devletimiz her zamanki gibi yanlış bir kara verip bu ihaleyi Amarikan şirketine verecektir.
Bizde güçlü ordu diye kendimizi avutmaya devam edecez.
Çok komplo teorisi üreten bir ülke olduk hocam ben ona kızıyorum.Yoksa biz zaten masada ne isterlerse bir şekilde yapıyoruz...
-
Sınır yok giren çıkan belli değil
Zaten ülkeyide Amerika yönetiyor
Allah rahmet eylesin
-
Sene 2015, aselsan muhendisi mutfakta tup mu kullaniyomus ilginc.
-
Herşey olabilir beyler tek taraflı düşünmeyin. Belki de devlet kendi öldürüyor. Bizim devletimiz gelişmiyor söylentilerine " Biz istiyoruz da mühendislerimizi öldürüyorlar " diye cevap vermek içindir.
Devlet kendi beceriksizliğini böyle örtbas etmeye çalışıyor olamaz mı ?