folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aselsan Mühendislerinin Ölümleri

Aselsan Mühendislerinin Ölümleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

En son birisi daha güya intihar etti. İntihar şekli :

Mutfak tüpünü yatağın yanına getir, gaz hortumunu yorganın içine sok, sonrasında sende gir yorganın içine ve intihar et.

Bu kadar saçma bir intihar olabilir  mi ? Hiç bugüne kadar böyle bir intihar duydunuz mu ? 

Hadi diyelim adamın psikolojik sorunları vardı. Diğer mühendislerin nesi vardi ? Mutlu bir yuvanız, maaşı yüksek ve konumu iyi bir işiniz var. Siz intihar eder miydiniz durduk yerde ? 

Sizin düşünceleriniz nedir bu intiharlar pardon cinayetler hakkında ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Ne zaman Aselsan'da bir mühendiş bir şeyleri değiştirecek adımlar atsa, öldürülüyor.

Emin olun öldürenler de devlet kademesindeki ama kendini paraya satmış insanlardır.

Bu kadar nasıl alçalır insanlar yahu..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ya onu bırak bundan önceki olayda adam arabasında önce bileklerini kesiyor sonra boğazını kesip intihar ediyor. Böyle saçmalık var  mi. ? Adam "dur yaa, işi ben garantiye alayım"  mi dedi? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

mustafa mutlu yuvası olup intihar eden çok ta

yorgannın içine gaz koyup kendini öldürmeye çalışmak , kendi gırtlağını sıkıp kendi kendini öldürmeye çalışmak gibi birşey.

yani imkansız gibi birşey .  

ucuz bir senaryo çizmişler . daha mantıklı intihar süsü verebilirdiler.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Doğru mu yanlış mı bilmiyorum.

Adamın yapıtğı iş yanı kamuoyunun bildiği çok basit ve bir çok kişinin hemen işe girip yapabileceği türden bir işmiş.

Ayrıca işe gireli 1 sene olmuş.

Diğer ölümleri bilmiyorum ama sanırım bazı çevreler bu olayı suistimal ediyor.

"Yani aslında çok iyi şeyler yapıyoruz, çok büyük bir ülke olma yolundayız ama Amarika, İsrail engel oluyor bu şekilde" gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor olabilir.Bu da farklı bir komplo teorisi.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Adamın yapıtğı iş yanı kamuoyunun bildiği çok basit ve bir çok kişinin hemen işe girip yapabileceği türden bir işmiş.

"Yani aslında çok iyi şeyler yapıyoruz, çok büyük bir ülke olma yolundayız ama Amarika, İsrail engel oluyor bu şekilde" gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor olabilir.Bu da farklı bir komplo teorisi.. 

göz dağı vermek olamaz mı? Sen orda çalışıyor olsan içine korku salmış olmazlar mı? Birde böyle düşün.

Once is happenstance. twice is coincidence. the third time it's enemy action.

"Aselsan"

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bence her mühendise araç ve şoför ve koruma tahsis edilmeli

550 tane hıyar dan daha kıymetli göZümde

DJ_Alper tarafından 16/Oca/15 09:30 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

göz dağı vermek olamaz mı? Sen orda çalışıyor olsan içine korku salmış olmazlar mı? Birde böyle düşün.

Once is happenstance. twice is coincidence. the third time it's enemy action.

"Aselsan"

Olabilir.O da bir komplo teorisi.

İlk cinayetlerin intihar olduğuna inanmıyorum.Onlar uçakların yazılımı üzerinde çalışıyordu.

Ama bu intihar gibi gözüküyor.O kadar da paranoyak olmamak lazım.

Herkesin bildiği gibi silah ihalalerinde daha düne kadar her ihaleyi alan Amarika, İsrail gibi batılı ülkeler,

Bizimle teknolojiyi paylaşmaktan kaçınıyorlardı.

Bunun için Çine bir ihaleyi vermiştik.

Hem en ucuz teklifi vermişlerdi, hem teknolojiyi paylaşacaklardı, hemde üretim Türkiye'de olacaktı.

İşte tam bu sırada Ak parti o kadar da yanlış işler yapmıyor, vatanı bakkal dükkanı gibi yönetip sadece çalıp çırpmıyor dediğim anda,

Davutoğlu Amarika'ya gitti ve çine verilen füze ihalesinde nihai kararı vermediğimizi söyledi.

(İlgili kaynaklar)

http://www.youtube.com/watch?v=-g4zLAbF52A

http://www.internethaber.com/turkiyenin-fuze-ihalesi-sil-bastan-608341h.htm?interstitial=true

Bu savunma projesi için Amarike teknoloji transferini yapmayacak ve biz yine

Pahalı ve teknoloji paylaşmayan Amarikan şirketlerine bu kiritik ihaleyi verecez.

Bu ve benzeri gelişmeler elbette aselsanda bir mühendis intihar ettiğinde ya da bir şekilde öldüğünde şaibe yaratıyor.

Ama bu seferkinin intihar olduğunu düşünüyorum... 

Devletimiz her zamanki gibi yanlış bir kara verip bu ihaleyi Amarikan şirketine verecektir.

Bizde güçlü ordu diye kendimizi avutmaya devam edecez.

Çok komplo teorisi üreten bir ülke olduk hocam ben ona kızıyorum.Yoksa biz zaten masada ne isterlerse bir şekilde yapıyoruz... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Sınır yok giren çıkan belli değil 

Zaten ülkeyide Amerika yönetiyor 

Allah rahmet eylesin 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Sene 2015, aselsan muhendisi mutfakta tup mu kullaniyomus ilginc.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Herşey olabilir beyler tek taraflı düşünmeyin. Belki de devlet kendi öldürüyor. Bizim devletimiz gelişmiyor söylentilerine " Biz istiyoruz da mühendislerimizi öldürüyorlar " diye cevap vermek içindir. 
     Devlet kendi beceriksizliğini böyle örtbas etmeye çalışıyor olamaz mı ? 

küfrederiz villalara kulübeden
Toplam Hit: 2144 Toplam Mesaj: 14