folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Asfaltçılar Hayal Ürünü Çıktı !

Asfaltçılar Hayal Ürünü Çıktı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    güzel açıklama under hocam anlayan anlamıştır umarım

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:
    -----------------------------
    güzel açıklama under hocam anlayan anlamıştır umarım
    Anlasalarda birşey değişmiyor ki :D

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Resmi belgeyle nasıl çamur atılıyormuş çok merak ettim :D,

=)))))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    asfalt agladı bea bende asfalt danışmanıyım akp li belediyelere alenen duyrulur.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

maskesiz soygun

ama sorsaniz haram degil. bu kadar para halktan cikmiyor ya sanki gavur parasi ya har vurup harman savurun. 

diger taraf diye birsey de yok nasil olsa, 

yetim hakkiymis yalaaan yok oyle birsey

asil dunya bu dunya parayi buldummu vuracaksin paranin gozune gozune nasil geldigi onemli degil kimden ciktigi onemli degil yeterki aksin para

diye dusunuyorlar

oyle olmasaydi insan Allah tan korkar bu kadar parayi ic etmeye, yetim hakki yemeye.

koruyan kollayan arkadaslarda ayni dusuncede olmali ki bu soygunu bu vurgunu bu yetim hakkini yiyenlere laf soylemek yerine kalkip koruyabiliyorlar.

calandanda soyandan da vurguncudan da hirsizdan da Allah razi olsun :)

koruyandan da ...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

arkadaşın biri yaptığı yolsuzlukları bir araya getirip fotokopi ile millete dağıtalım demiş de akp nin yaptığı yolsuzlukları bir araya getirirsen kütüphane açarsın :D bize müstahak! biz kendi elimizle bu hale getirdik... bakın yanı başımızdaki sikimize sürmeye tenezül etmediğimiz yunanistan en ufak bişeyde ayaklanıyor sokağa dökülüyor hakkını arıyor yedirmiyor! biz napıyoruz? adamlar bir de gizli saklı da yapmıyor acık acık göstere göstere yapıyorlar bizde kurbanlık koyun gibi izliyoruz... gecenlerde acılan bir konuda renenin de dediği gibi tavuk gibiyiz önümüze azıcık yem atıyorlar onla yetiniyoruz sesimizi cıkarmıyoruz bir de ne güzel ettin bana bak yem verdi buu ii deyip arkasından gidiyoruz... bu vatan hainlerine oy verenlere küfürler ediyoruz suçluyoruz peki bizler ne yapıyoruz? ülkeyi karış karış satarken verdiğimiz vergileri kuruşuna kadar midelerine indirirlerken bizler hakkımız aramak yerine gidip başkalarını suçluyoruz! crafty demişti dersiniz bakın görün akp yine alacak! ülkede gelir getirecek bişey kalmadı! tüm yük vergilere ve dışarıdan alınan borçlara kaldı! ülke batar bizde üstüne soğuk su içeriz! ha bizler TÜRK MİLLETİYİZ! elbet esaret içinde yaşayamayız bir kurtuluş savaşı daha verir alırız! peki ya sonra? sonra yine kaldığı yerden devam... atalarımız yedisinden yetmişine, siyahından beyazına, kürdünden türküne, kadını erkeği çocuğu hiç ayrım yapmadan bu vatan için canlarını verdiler! bu vatanı hakedenler atalarımız! bizler bu toprağın milimetre karesini bile haketmiyoruz...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bu memlekete idam şart, herkimki ben idama karşıyım derse bu hırsız , hain ve bölücülerle işbirliği içindedir . vatandaşın cebindeki ekmek parasını çocuğun süt parasına ( çünkü artık kimsede fazlası kalmadı )  göz dikmiş haydut çetesi , bununla en az onlar kadar vicdansız ve acımasız olmadan mücadele etmenin yolu yok.

herkimki milletin ekmeğine el uzatmış elini kolunu kesecen , iş çığrından çıktı bu ülkede 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3051 Toplam Mesaj: 18