Asgari Ücret 43 Lira Arttı Herkese Hayırlı Olsun
-
bu adam asgari ücretli tayfadan alıyo oyların çoğunu benim kafam her boku anlıo ama burada kitleniyorum fatal error veriyor beynim
-
büyüyen Türkiye
-
darkroques61 bunu yazdı
doğru. Akp kerhaneleri de kapatıyo birerer birer. adam kendini boşlukta hissetmiş dışa vurmuş tepki. çok doğal haliyle :D
-
merak ettiğim bişey var şimdi aralık ayında calıstıgımız maaş zamlı mı olacak ocakda alıyoruzda.
-
-
o.c yaptıkları zamanlara endekslesenıze gotunuz yıyorsa neyle gecınıyor bır ınsan hıc dusunmuyorsunuz bır ogrencı neyle gecınıyor hıc dusunmuyorsunuz haram zıkkım olsun bızden aldıklarınızı kan kan sıcarsınız ınsallahhh
-
kaygusuz bunu yazdı
münasip bi yerlerine girsin o 43 tl.
hergün mü küfreder bi insan bunların yedi ceddine ?
eğer 43 tl zam için mutluysanız.
eğer halen daha bu baştakilere oy vermeyi düşünüyorsanız
topunuzun a. koyayım Allahın salakları... -
valla ne diyelim hocalar milyonlar herşey için sokağa dökülüyo ama asgari ücret için kimse bişey demiyo
-
şu iki dalga ile ortaya çıkan yolsuzluk, ülke nüfusuna bölersen (75.000.000) kişi başı 7002 lira. çalışan sayısı oy verenle eşit deyip (5.000.000 işsizi de iş sahibi saydım) 40.000.000a bölersen 13.000 civarı birşey yapar. sadece bilinen iki dalga yolsuzlukla kişi başı 13.000 lira götürdükleri adamlara kaç lira zam verdiler dediniz pek anlamadım...
-
jawsap67 bunu yazdı
bu adam asgari ücretli tayfadan alıyo oyların çoğunu benim kafam her boku anlıo ama burada kitleniyorum fatal error veriyor beynim
Hocam anlamayacak bişey yok aslında. Bir halkı ya Allah bismillah diyip dini duygularıyla oynar ve üzerine bu insanlarî aç bırakırsan bunların bir hayvandan farkı kalmaz. Önüne bi kap su ekmek koy kefenini giyer senin yolunda yürürler beynini siktiklerim..