Aşı Fobisi
-
yok Allah'a şükür çok gitmişliğim war da o işin şakası hocam abartmaya lüzum yok açıkçası :)
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
yok Allah'a şükür çok gitmişliğim war da o işin şakası hocam abartmaya lüzum yok açıkçası :)
-----------------------------bu da işin şakası :)
-
manyaki bunu yazdı:
abartma falan yokki öneriler ve olasılıklar çerçevesinde fikir alışverişinde bulunuyoruz :) -
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
-----------------------------bu da işin şakası :)
-----------------------------peki :D
-
Aynısı bende var küçükken çok korkardım artık korkmuyorum fakat aşı veya iğne olduktan yaklaşık 5-10 dk sonra miğdem bulanır başım döner kusarım tansiyonum düşer vs. okuldaki aşılarda vs. beni ayrı olarak yapıyolar... Korku değil ki yeneyim geçsin garip bişi küçüklükten kalan...
-
5-10 dakka sona baş dönüyo gözler kararıyo görüntü gidiyo garip bendede var işte napıcaz :D
-
ozmn biraz derinlere inelim.. Türk Askeri savaşta bunun kaç katı büyüklüğünde mermi yiyor ve savaşa devam ediyor ve ben de Türküm bu küçük şeyden mi korkcam hulan ! diye düşün :)
-
hocam eğer bugün aşı olmayıp da ilerde hepatite yakalanırsan, 2 sene boyunca interferon iğnesi alman gerekecek..
şimdi bir daha düşün ve hiç düşünmeden yaptır o lanet olası aşıyı :) [anlatım bozukluğu oldu sanki :D ]
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------hocam eğer bugün aşı olmayıp da ilerde hepatite yakalanırsan, 2 sene boyunca interferon iğnesi alman gerekecek..
şimdi bir daha düşün ve hiç düşünmeden yaptır o lanet olası aşıyı :) [anlatım bozukluğu oldu sanki :D ]
-----------------------------yok yok güzel tam gaz devam :D
-
manyaki bunu yazdı:
ozmn biraz derinlere inelim.. Türk Askeri savaşta bunun kaç katı büyüklüğünde mermi yiyor ve savaşa devam ediyor ve ben de Türküm bu küçük şeyden mi korkcam hulan ! diye düşün :)
işte bu harika :D