Asik Mi Oldum Bana Mı Ole Gelyo???
-
Yaw dun bi kızla tanıstım kız kuzenimin en yakın arkadası kızla baya sohbet fln ettik sonra ben onun yanından ayrıldıgım dakikadan itibaren onu dusunmeye basladım galiba asik oldum yardım beyler bana tavsiyelerde bulunun direk cıkıp karsısına seni sevyom desem mi????
-
Git de de gör sonrasını. Deme! uzaktan sev. Sevgini belli edersen kaybedersin. Ama herkes ben değil. Git söyle (: belki mutlu olursun
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
Git de de gör sonrasını. Deme! uzaktan sev. Sevgini belli edersen kaybedersin. Ama herkes ben değil. Git söyle (: belki mutlu olursun
uzaktan sevsende , sölesende acıtır abü. en iyisi kendini bilgisayara ver.
-
git söööle en güzeli olmassa içinde patlamasın sööölemiştim die kendini avutursun
-
02 07 2002 gunu itibari, ile kız arkadaslarimdan ayrıılmıs bulunmaktayim :) 2 tane wardi ıkısıde bitti şimdi eskı kız arkadasım tekrar birlıkte olmak istiyor ama ben kımse istemiyorum watana mıllete hayırlı urlu olsun bitti :) kurtuldum rahatim bugun benle konusmya gelıcekmıs bakalım nedicek ama ben istemiyorum bişiler solerim we gider 2 gundur atmadiği sms kalmadı aksamlari da ariyor ama telı acmıyorum işte sorunlari wardi neymıs sorunlari bitmıs işte dertleri bitmıs tekrar benle olmak istiyormus laf sokuyorum anlamıor ama suan rahatim belkı dsunuyorum solemı yapsam biz onla ailesi cewresindekı sebbelerden dolayı bitmıstı daha once 2 kere bitti basladi 1 de ben 2 cis oe o bitrdi son darbeyi benmi yapsam diye dsunuyorum size ne yapım bir yandan da istemıyorum sizce ona gusel bir oyunmu oynıyım yoksa hic yanına yaklamsımıyımı ?
noT:Sewersen Sıkılırsın Sıkersen Sevilirsin :=) -
Lan Olm Bir Ara Ayrilan Ayrilanaydi Simdi de Asik Olan Olana Ne Istir Yaw. Yoksa Su Ünlülerin Reklam Amaci Asklari Gibi Sizdemi Reklam Cekiyorsunuz Lam
-
No_MeRCy bunu yazdı:
02 07 2002 gunu itibari, ile kız arkadaslarimdan ayrıılmıs bulunmaktayim :) 2 tane wardi ıkısıde bitti şimdi eskı kız arkadasım tekrar birlıkte olmak istiyor ama ben kımse istemiyorum watana mıllete hayırlı urlu olsun bitti :) kurtuldum rahatim bugun benle konusmya gelıcekmıs bakalım nedicek ama ben istemiyorum bişiler solerim we gider 2 gundur atmadiği sms kalmadı aksamlari da ariyor ama telı acmıyorum işte sorunlari wardi neymıs sorunlari bitmıs işte dertleri bitmıs tekrar benle olmak istiyormus laf sokuyorum anlamıor ama suan rahatim belkı dsunuyorum solemı yapsam biz onla ailesi cewresindekı sebbelerden dolayı bitmıstı daha once 2 kere bitti basladi 1 de ben 2 cis oe o bitrdi son darbeyi benmi yapsam diye dsunuyorum size ne yapım bir yandan da istemıyorum sizce ona gusel bir oyunmu oynıyım yoksa hic yanına yaklamsımıyımı ?
noT:Sewersen Sıkılırsın Sıkersen Sevilirsin :=)
ben de ayrıldım 2 hafta önce. şimdi daha rahatım. -
Ben de kızdan ayrıldım.Yaklaşık 3 senedir peşimde koşuodu.ben de baskasiyle çikiom diodum.sonra geldi seni seviom dedi.iyi aferim dedim.kızı da kırmaylaım dedim.iyi peki dedim.çıkacak mıyız dedi.hı hı dedim.sonra hiç iplemedim kızı.sonra bana hava yapmaya başladı.ben de bitirdim olayı
-
en guzelı baba
-
JerusaLem bunu yazdı:
NowalgiN bunu yazdı:
uzaktan sevsende , sölesende acıtır abü. en iyisi kendini bilgisayara ver.
JerusaLem dogru deyor....
-
bencede her iki durumda da acı veriyo... ((: Jerusalem soğru söylüyo (:
Toplam Hit: 4021 Toplam Mesaj: 17