Aşık Mı Olmak İstiyorsunuz ?
-
yha amk gece gece askım deprestı :s ahlıcam bırasdan yha :'(
-
Aşk diye bişe yok eleman. sadece karsındakini bulunmaz hint kuması sandığın ve sürtüğün teki olduğunu anladığın arasında gecen bi süreç war..
öyle yada böyle elinde sonunda 2.ci yazdığımı goruyorsun..
-
duygularım depreşti ak :|
-
Sadece birine aşık oldum hala ona aşığım ondan başkasına aşık olmayacağım... Ve şu anda ölüp ölüp diriliyorum orada yazanların hepsi benim için de geçerli. Kız yüz vermese bile benim için benden bile değerli :(
-
yaws abicim sevmek bu deil yaws :S.. yani adı üzerinde aşk sevgi işte ve bu tür şeylerde ne bilim ölmek acı çekmek fln olmaması gerekiyo..ben 7 yıl platonik sewdim bi defa bile neden beni sevmedi neden acı çekiyorum neden bilmem ne olmadı demedim..La en azından seviyorum diyodum en azından aşığım mk. bilmiyorum belki ona olan aşkıma aşık olmuştum :) ama ne bilim yani aşk bu değil, aşk o beni sevmedi ben onu sevdim veya neden ayrıldık ve neden beni terk etti keşke olmasaydı ondan nefret ediyorum değildir..Aşk en azından seviyorumdur o duyguyu yaşıyorum demektir..Gönlümde kine nefrete dair herhangi bir iz yok demektir..bu değildir aşk..ama şu zamanlarda o kadar ki millet kız için kavga etti intihar etti ne bilim iyi olmayan şeyleri yaptı ki aşkta bu duruma geldi..Hayırlısı olsn Ne diim..
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
olim amele n olmuş lan sana aşk adamı olmuşsun xD
-----------------------------off ülen off :D
-
sen sadece kötü yönlerini yazmışsın aşkın
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Aynen öyle. Her şeyin başında sabır ve anlayış gelir bence.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------aşkın iyi bi yönü varmış da biz mi kaçırdık :D
Toplam Hit: 2715 Toplam Mesaj: 20