folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aşıkların Yatağı Böle Olur

Aşıkların Yatağı Böle Olur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    yav bu herıf sadece sarılıp uymayı dusunmus onlar bence ısıktan oyle sen kapat bakalım o ısıgı :) bunlar sevusurken ne yapacak "dur yatak kayıyor" "alltan 4.dustu dur alayaım" "ne yapıyorsun o ben degılım yatagın dılımının arasındasın" " pardon" :)

yaw sabah sabah catladım patladım gülmekten :D:D sen beni güldürdün ya allah sana o yatakla beraber yanına da bi karı versin :D:D:D

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı:

cyrpt bunu yazdı:
    yav bu herıf sadece sarılıp uymayı dusunmus onlar bence ısıktan oyle sen kapat bakalım o ısıgı :) bunlar sevusurken ne yapacak "dur yatak kayıyor" "alltan 4.dustu dur alayaım" "ne yapıyorsun o ben degılım yatagın dılımının arasındasın" " pardon" :)

yaw sabah sabah catladım patladım gülmekten :D:D sen beni güldürdün ya allah sana o yatakla beraber yanına da bi karı versin :D:D:D

yok abı normal bır yatakta versın one oyle. aslında bıraz daha dusundumde yadak cok amaclı ama sevısmeye musaıt degıl! yuzustu yatan erekeler ıcın ıdeal olarak tanıtılsa bence daha cok satılır. en azından sabah ereksıyonunda sorun yazamaz yuzustu yatan lar dımı. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

buda canim cicim aylari bitince alinir herhalde daha komik :))

Toplam Hit: 3546 Toplam Mesaj: 24