Aşıkların Yatağı Böle Olur
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
yav bu herıf sadece sarılıp uymayı dusunmus onlar bence ısıktan oyle sen kapat bakalım o ısıgı :) bunlar sevusurken ne yapacak "dur yatak kayıyor" "alltan 4.dustu dur alayaım" "ne yapıyorsun o ben degılım yatagın dılımının arasındasın" " pardon" :)-----------------------------
yaw sabah sabah catladım patladım gülmekten :D:D sen beni güldürdün ya allah sana o yatakla beraber yanına da bi karı versin :D:D:D
-
CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
yav bu herıf sadece sarılıp uymayı dusunmus onlar bence ısıktan oyle sen kapat bakalım o ısıgı :) bunlar sevusurken ne yapacak "dur yatak kayıyor" "alltan 4.dustu dur alayaım" "ne yapıyorsun o ben degılım yatagın dılımının arasındasın" " pardon" :)-----------------------------
yaw sabah sabah catladım patladım gülmekten :D:D sen beni güldürdün ya allah sana o yatakla beraber yanına da bi karı versin :D:D:D
-----------------------------yok abı normal bır yatakta versın one oyle. aslında bıraz daha dusundumde yadak cok amaclı ama sevısmeye musaıt degıl! yuzustu yatan erekeler ıcın ıdeal olarak tanıtılsa bence daha cok satılır. en azından sabah ereksıyonunda sorun yazamaz yuzustu yatan lar dımı.
-