folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asılmalımı Salıverilmelimi Siz Ne Ceza Verirdiniz

Asılmalımı Salıverilmelimi Siz Ne Ceza Verirdiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

o adamın yarım kalan tecavüz girişimini koguştakiler tamamlarlar yada tamamlamışlar olan o çocuklara ve ailelerine oluyor ateş düştügü yeri yakıyor hem bazı konularda hakimin vicdani bir karar verme hakkı gibi bir şey vardı kullansın ya başka olaylarda kalem kırıp atan hakimler uyuyormu kırsınlar bir kalem daha

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_genclik06
    asi_genclik06's avatar
    Erkek
    abicim iran gibi yapacan olayı taksime kuracan dar ağacını bütün medyaya da olayı göstermeleri için emir verecen idam edecen bak kim tecavüz ediyo birinee
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    asinin de dediği gibi, bunlardan 2-3 tanesini taksim meydanında sallandırcan bikere, bak bi da yapabiliyolar mı...3 sonra çıkıp gezincek gene pezevenk, eee "nası olsa 3 yıl veriyolar amk" deyip gene gidip tecavüze yeltenmezse ben şerefsizim amk... sütü bozuk böölelerinin, sallandırcan...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    Bu kararı veren mahkeme heyetine tecavüzü tüm gerekleriyle yerine getirmek lazım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

senaryo şöyle;

namuslu bi kaç derin...ve bu mahkum...

hapisten kaçırılır...s2 kesilir...sonra tekrar hapse sokulur...bütün gardiyanlarda dahil olmak üzere hapishanedeki götcüler üstünden geçirilir...dayanamayan mahkum kendini asar...medyaya haber salınır mahkum kendini astı vah vah denir...vicdan azabından astı denir...ama mahkumu kefenleyenlerin haricinde kimsi mahkumun götünde bira şişesi tabanı kadar genişlemiş bi delik oldugunu bilmez :D -mutlu son-

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mystexe
    mystexe's avatar
    Erkek

dodobig bunu yazdı:
    -----------------------------
    aslında devlet  s.s. gibi yarı resmi bir örgut kurup boylelerini temizlemesi lazım.gidip ugur mumcu ları abdi ipekçi leri vurcanıza bu piçleri vurun.
    -----------------------------

etrafından duyduğun şeyleri kendi görüşünmüş gibi yazma.altında kalacağın şeyleri de yazma diyeceğim ama sen bu kafayla ne yazsan altında kalırsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bu ülkede yasanmaz kuzey avrupaya gidecem ... 500 yılda bir cinayet oluyomuş ..

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

gazetelerin carpitmasi boyle bir indirim falan yoktur. hakimin yapacagi birseyde yoktur fiil tam gerceklesmedigi icin cezada indirim yapiliyor. 

soyle ki; bankayi soymak baska soymayi planlamak baska birsey soymaya tesebbus ederken yakalanmak baska sey. bunlarin cezalari farkli farklidir.

bana sorarsaniz bu adama ne yapalim diye, hadim edeceksin tek kisilik hucreye koyacaksin yillarca kalacak. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    girdap
    girdap's avatar
    Erkek
    ewet adam torunu yaşındaki kızı alıkoymuş yeltenmiş çirkin emelini gerçekleştiremeden yakalanmış yani cezasınıda ona göre vermiş hakim peki ya daha önce tecavüz ettiği tam 7 tane çocuk için hiç ceza almamışmı yada bukadar hafifmi bu iğrençliğin cezası da şimdi 8 zincisine teşebbbüs ediyor adaletine s..tumun yerinde
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    İçerde böle adamları şişliyolar diye duymuştum :D artık içerde çeker cezasını :D
Toplam Hit: 3754 Toplam Mesaj: 23