Aşırı Derecede Bağımlılık Yapan Flash Oyun
-
Ben gecemedigim seylerde inat yapmam direk kapatirim ama bu oyun beni deli etti..
Varmidir 13 lwli gecmenin bir yolu?
-
oynayıp bakalım bi
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar konu aktif oldugu gönden beri oynuyorum ama nasıl oynuyorum bilemezsiniz. hep baştan başlıyorum oyunu kaldığımız yerden devam etmenin bi yolu yok mudur? sık kullanılanlara kaydediyorum ama olmuyor yine en baştan başlıyorum deli olmak üzereyim laaayyynnnn....
-----------------------------yoo bende oyun otomatık kayıt yapıyor :S
Ben oyuna gırdıgım an kaldıgım yerden devam edıyorum suan :(
Sizde ole deıl mı?
-
apokontek bunu yazdı:
Sanal_Zeka bunu yazdı:
arkadaşlar konu aktif oldugu gönden beri oynuyorum ama nasıl oynuyorum bilemezsiniz. hep baştan başlıyorum oyunu kaldığımız yerden devam etmenin bi yolu yok mudur? sık kullanılanlara kaydediyorum ama olmuyor yine en baştan başlıyorum deli olmak üzereyim laaayyynnnn....
-----------------------------yoo bende oyun otomatık kayıt yapıyor :S
Ben oyuna gırdıgım an kaldıgım yerden devam edıyorum suan :(
Sizde ole deıl mı?
-----------------------------yok hoca ben sıfırdan başlıyorum her defasında. acaba firefox'un ayarlarında mı bi sıkıntı var ki?
-
Bu basitmiş kendine güvenen varsa bu oyunda level-3 ü geçsinde görelim.
http://www.miniclip.com/games/zoikz/en/
-
bunu arıyom kac saattir cızık
-
Oyun güzel ama 9 dan sonra lwl atlaması zor
-
kurtarın beniiiiiiiiiii :D
-
Oluyor dostlar oluyor bende çok oyun oynayan biri değilim ama buna fena taktım bu tip oyun bulursanız ne olur söylemeyin deli ediyor beni. Ben oyunu bitirdim:):)
-
soyle oyunlari vermeyin birdaha ya hirs yapiyo insan oyun bitti simdi sira hepsini excellent yapmada :)