Aşırı Yağlanma
-
son zamanlarda saçım aşırı yağlanıyor ve dökülmeye başlıyor bioxin falan demeyin kullandım bi halt a ada yaramadı
-
yastığı ve kılıfıını değiştir
-
neden ki hoca
-
Bence şampuanı değiştir... Saç uzattıysan, stres varsa, yada ağır spora başladıysan, yada yastık ve kılıfı kağıt gibi olduysa :) yağlanma yaptırabilir...
( yastık vs. değiştirmek fark yaratmamışsa )Çözüm sık yıkan - bir de şampuanı değiştir...
-
NoNam3 bunu yazdı:
-----------------------------
Bence şampuanı değiştir... Saç uzattıysan, stres varsa, yada ağır spora başladıysan, yada yastık ve kılıfı kağıt gibi olduysa :) yağlanma yaptırabilir...
( yastık vs. değiştirmek fark yaratmamışsa )Çözüm sık yıkan - bir de şampuanı değiştir...
-------------------------Head And Shoulders
-
konazol medikal şampuan al eczaneden 2 ya da 4 hafta kullan, 5-6 tl gibi bişi, yastığının kılıfını saten yap böylece saçın sıkışmasını önlersin...
-
Şampuan alırken yağlanmaya karşı olanlarından al ama onlarda max 2 gün gider 3. gün yağlanır bişey yapamassın.
-
1. saçlarını kestir
2. yağlı ve şekerli yeme
3. saçlarını her sabah yıka
4. kuruyemiş yeme
geçmiyorsa karaciğer problemin olabilir, önce dahiliyeye sonra cildiyeye.
-
hocam saçı dökülen varsa pm ile iletişime geçsin ecaneden alacağınız alakasız bir ilaç sayesinde (5 tl) garanti ediyorum dökülme duracak 1 ay içerisinde saçların yeniden çıktığını göreceksiniz.
Bunu bana biri söylemişti inanmadım. hadi canım demiştim.
annem denedi ve çok fazla seviniyor çünkü gerçekten işe yarıyor
-
bende motor'un yağlanması sandım :P saçını clean&clear la yıka sonra üç kere zıpla bişi kalmaz kardeş ;)
-
Bende de aynısı oluyo sadece saçım deil tüm vücüdum çabuk yağlanıyor bu yüzden günlük duş alıyorum