Donanım & Driver
Aşırı Yüksek Performans Laptop Almam Lazım. ( Tavsiyeleriniz )
Aşırı Yüksek Performans Laptop Almam Lazım. ( Tavsiyeleriniz )
-
Bi ultrabook var elimde, pc bana yetişemiyo hocalar. Ben pcyi karım gibi kullanmak istiyorum.
Anasının gözü kadar zorlıycam bilgisayarı bana cevap vericek, en ufak bi kasma bişey olmayacak.
Fiyatı mühim değil, yeterki istediğim performansı alabileyim.
-
Valla usta, bu tarz konularda bilgim bit yeniği kadar olsada şu isimleri bilen bilir. Bakmanıda tavsiye ederim : Msi & Alienware...
Özelliklede Alienware...
-
baktım hocam, bi yandan diyorum mac mi alsam
-
hocam 26 milyarlık pc var 2 milyarlık pc var senin fiyat aralığın nedir?
-
c0nverse bunu yazdı
ebenin çükü hocam, 4 5 liraya kadar gideri var yani.
-
-
EnableTurk bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
Hacım o kadar limitin varda eğer uzun render olan grafik işleri yapmayacaksan,önümüzdeki 2 sene boyunca çıkacak oyunları son çözünürlükde oynayacam demiyorsan şuan alacağın 2 milyarlık makinede aynı işe yarar 4.5 milyarlıkda aynı işe yarar.
Yerinde olsam en fazla 2.5 lira olan bir makina alırım.Zaten 4.5 milyarlıkda alsan 3 sene sonra fiyatı yarı yarıyadan fazla düşecek.
-
bence laptoplara öyle yüksek meblalar verilmez ama şöyle bişey oluşturdum ama pc biraz ağır 3.9 kg
http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=444967&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR şu aralar monster'a pek güven olmaz ama yinede bir göz at
-
EnableTurk bunu yazdı
Mac? :) Hocam gidipte oyun oynamayacaksan yüksek performans bir Pc aramanın mantığı nedir o zaman. Al gitsin mac...
-
u235 bunu yazdıEnableTurk bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
Hacım o kadar limitin varda eğer uzun render olan grafik işleri yapmayacaksan,önümüzdeki 2 sene boyunca çıkacak oyunları son çözünürlükde oynayacam demiyorsan şuan alacağın 2 milyarlık makinede aynı işe yarar 4.5 milyarlıkda aynı işe yarar.
Yerinde olsam en fazla 2.5 lira olan bir makina alırım.Zaten 4.5 milyarlıkda alsan 3 sene sonra fiyatı yarı yarıyadan fazla düşecek.
bende aynı şeyi düşünüyorum. 2.500 TL olan bir pc ile 4.000 TL lik bir pc arasında 1 gb ekran kartı farkı dışında hiç değişen bir şey yok.
-
palakan229 bunu yazdıEnableTurk bunu yazdı
Mac? :) Hocam gidipte oyun oynamayacaksan yüksek performans bir Pc aramanın mantığı nedir o zaman. Al gitsin mac...
macde her program sorunsuz çalışıyor mu?