Aşk Acısı Çekenlere 10 İpucu
-
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------hepsi fasafiso bunların eşşek gibi ağlaya sızlaya acısını çekiyosun zman geçtikçede acın diniyo yavaş,yavaş.olay bu.
herşeyin ilacı zaman oluyo bu acıyı dindirmede.yok oyalan yok bilmem birini bul bunlar boş.zaman geçtikçe diner acı.içinde kalır ama
esksi gbi olmaz
-----------------------------
bağırsak kurtları bağırsak da yaşar bağırmasakta öyle diyosun yani :) -
Acılarıyla yüzleşmeli insan.. Çünkü yeni oluşumlar şiddete muhtaçtır.
-
Moonchild bunu yazdı:
-----------------------------PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------bol bol cikolta yiyin
romantik filmler izleyin
slow parcalar dinleyin
yatagınızdan evinizden cıkmayın
acılarınızdan kacmayın biyerlere saklarsanız birgun tekrar cıkacaklardır hesaplasın yanacak biraz canınız
aglayın aglayın aglayın canınız acıdıkca acısın cekebildiginiz tum acıları cekin 1hafta olmadan yahu ben neye neden niçin aglıyorum diyivereceksiniz o yataktan cıkıp kurtulacaksınız herseyiyle tum acısıyla gecmişte bırakacaksınız ve ona ait herseyi yok edeceksiniz zihninizin derinliklerinde sadece tebessum ettiren hatıralar kalacak ama yuzunu gozunun rengini durusunu bakısını dokunusunu unutacaksınız
gercek insan normalleri.
hepsi aci çekmek için tamam da çikolatanın işi ne orda serotonin, endorfin yok mu çikolatada mutluluk hormonu :)
mazoşist olmamak için=)) -
PeTal süpersin de ben kendi yöntemimi anlatayım size ; bol bol teoman duman ve grup 84 dinleyin aynı zamanda bulabildiğiniz bütün bünyeyi komaya sokacak miktarlarda içki için şarkıları sadece dinlemeyin söyleyin Ve karşınızdakinede acı çektirmek için birşeyler yapın mesela grup84- azap gibi bir şarkıyı pc ye kaydedin face ve onun görebileceği her yere asın karanlıkta oturun bol bol ağlayın ve en önemlisi de benim şu anda yaptığım gibi bi şekilde içinizi dökün cidden aşırı rahatladım su anda :D neyse kendinize iyi bakın
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------bol bol cikolta yiyin
romantik filmler izleyin
slow parcalar dinleyin
yatagınızdan evinizden cıkmayın
acılarınızdan kacmayın biyerlere saklarsanız birgun tekrar cıkacaklardır hesaplasın yanacak biraz canınız
aglayın aglayın aglayın canınız acıdıkca acısın cekebildiginiz tum acıları cekin 1hafta olmadan yahu ben neye neden niçin aglıyorum diyivereceksiniz o yataktan cıkıp kurtulacaksınız herseyiyle tum acısıyla gecmişte bırakacaksınız ve ona ait herseyi yok edeceksiniz zihninizin derinliklerinde sadece tebessum ettiren hatıralar kalacak ama yuzunu gozunun rengini durusunu bakısını dokunusunu unutacaksınız
gercek insan normalleri.
-----------------------------hocam o 1 hafta benim sayemde 1 yıl boyunca sürdü ben bir yıl sonra sordum o soruyu kendime
-
kendı degerınızın farkında olun once...allah hepımızı tek ve essız yaratmıstır, bunun bılıncınde olmak gerek aslında...bıseyın degerı bızım ona verdıgımız kadardır, gerektıgınden fazlasını verırsek uzuluruz, yıpranırız...
unutmamak da gerek 10-20 yıllık evlıler bosanıyo ve ardından baskasıyla evlenebılıyolar, demek kı bu hayatta kımse vazgecılmez dııl, herseyın ve herkesın yerıne konulabılecek bı alternatıfı var...
ama gıtmıo, sarılması, bakması konusma seklı bıle ınsanın gozunun onunden gıtmıyo uzunca bı sure,neden soruları kafasının ıcınde donup duruo ınsanın...eskısı acı kalmasa da hatıralar bazen bunaltıo, bunların caresı de zaman...
-
Sevebilecek birisini bulmadan unutulmaz haci , acida cekersin surekli.Ama sevebilecek birisi karsina cikarsa aci flan kalmaz .Benim aci hala devam ediyor :D
-
bu ipuçlarından kendimize bişeler katmamız lasım kesinlikle?yoksa işimiz yaş.
çoğul konuştum ama sanırım herkes ben gibi diil..
-
en önemlisi "aşk acısı çektiğini" kendine itiraf etmemek bence.
lan hiç üzülmedim ya hahay o kadar vazgeçemem triplerindeydim bak hiç üzlmedim
falan filan diye kendini motive çok işe yarıyo. yoksa "allahım neden bitti hani kuşlar ağaçlar" triplerine girerseniz o psikolojiden çıkmak zor olur. kaldı ki kimse vazgeçilmez değil sadece insanlar salakça beklentiler kuruyo ilişki esnasında bir sonraki ilişkide karşı tarafa duymak istediğini söyleyip beklentileri aşağıda tutmak lazım.