Aşk Diye Birşey ?
-
aşk cok güzel bi duygudur.Alkol gibi düşünün içersin içersin sarhoş olursun :) ne diyom ben amq her neyse aşk güzeldir ama herkes mutlu olamaz benim gibi a.q
-
La kürdo sen sus akm :| :D
Stifler olm ben de senin gibi düşünüyodum bir zamanlar ama zamanla anlıyosun yok öyle bişi,tabi sen içip içip,kendini kızı düşünmek için zorlarsan unutamazsın,hayatın tadını alamazsın,yeni aşklara açılamazsın,kendini becer dostum :D -
ya bi konuşma tikkyvari tavırlarınla bok ettin bu masum başlığı :\ faşist seni :D
-
sktr lan çocuun hayatını kurtarıyoz :/ tekrar aşık olmak ne zamandan beri tikylik ak :/ size kalsa ömrü boyunca ilk aşkı düşünsün,boşver abicim sen hayat güzel,herkesi unutursun yenisiin bulursun,aşık ta olursun her gece de vurursun sktret bunları sen : D
-
Aşkın götünü sikeyim...O kadar söylüyom...
-
eğer bi kızdan acı çekiyosan başka kızlara yöneliceksin :D
elbet bulursun kendine göre birini =)
edit: bide gecenin bi vakti soğuk bi espiri yapıyım da rahatlayın :D
konunun yerine baktımda msn aşkı galiba seninki :D
yatıyom ben :| -
Sikişlik karı her yerde var hacı vakit geçircek 2 muhabbet etcek kız bulamıosun,mesela en büyük isteim-fantazim şöle bilgisayardan anlıyan güzel bi hatun olucak oturcam sabaha kadar bilgisayar muhabbeti edicem onla :D
-
Aşk genelleme yapılamayacak ve başkalarından fikir alınamayacak spesifik bi olgudur:| (amk zıçtım:$)
Toplam Hit: 3961 Toplam Mesaj: 29