folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder "Aşk Diye Kategori Mevcut" , Bunu Ben Nasıl Düşünemedim?

"Aşk Diye Kategori Mevcut" , Bunu Ben Nasıl Düşünemedim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:
    -----------------------------

bitirmeye ramak kalmışsa iyi yoldasın demektir. arkadaş kalabiliyosan kal. arkadaş kalabilmen onun sıradan biri olduğunu görmene yardımcı olur

tabi bunları platonik olduğunu düşündüğüm için söylüyorum. platonik insan dünyanın en mutsuzudur bence

Yoo platonik değil ama asla olmayacak bir aşk. Buna ne dersin? MSN pmliyorum :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı:

g2k bunu yazdı:
    geyik konularını silmezler o konuyu silerler. 'genel' kategorisinde 'geyik'te olandan daha çok geyik konu var ama hiçbiri silinmiyor. geyiğin ana sayfaya çıkmaması normal ama 'aşk' kategorisinin çıkması lazım bence.

madem aşk kategorisi anasayfaya çıkmıyor ben de genele açıyorum , çok daha kaliteli bir konu bence , ( cok daha fazla kisinin yararlanabileceği ) ama nedense siliniyor.

Hoca bu mesajları destek@tahribat.com 'a ya da online adminlere at...

Önceki konu kategori olarak yanlış olduğu için silinmiş, Sanırım bu konun da güme gidecek.

O yüzden derdine çabuk çare bulmanı diliyorum. Bunun için de ya git konuş her şeyi göze alıp ya da komple bitir kafanda, uzaklaş ondan.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    RootB bunu yazdı:

g2k bunu yazdı:
    geyik konularını silmezler o konuyu silerler. 'genel' kategorisinde 'geyik'te olandan daha çok geyik konu var ama hiçbiri silinmiyor. geyiğin ana sayfaya çıkmaması normal ama 'aşk' kategorisinin çıkması lazım bence.

madem aşk kategorisi anasayfaya çıkmıyor ben de genele açıyorum , çok daha kaliteli bir konu bence , ( cok daha fazla kisinin yararlanabileceği ) ama nedense siliniyor.

Hoca bu mesajları destek@tahribat.com 'a ya da online adminlere at...

Önceki konu kategori olarak yanlış olduğu için silinmiş, Sanırım bu konun da güme gidecek.

O yüzden derdine çabuk çare bulmanı diliyorum. Bunun için de ya git konuş her şeyi göze alıp ya da komple bitir kafanda, uzaklaş ondan.

Konu başlığını ve içeriğini eski konu gibi yapıp bu konuyla ilgili mesajları silerlerse daha mantıklı olur. Güme gitmez.Veya en kolayı eski konu içerikleri silinmiyorsa geriye getirilebilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    son zamanlarda benimde dikkatimi çekti konuların konuların ilgi başlık altına taşımak yerine silinmesi :S

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Aşk konuları bence de ana sayfada çıkmalı. Geyik çıkmayabilir ama aşkın çıkması gerek. Aşk çıkmıyorsa teknoloji ile alakalı olmayan hiçbir konu çıkmasın o zaman.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    e yönetim artık bir el atar dimi bu isteklere..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Leyla Mecnun forumu değil burası Genel bölümünün amına koyulmasın diye o bölümü açtık,illaki acacaksan oraya acacaksın cevap gelir gelmez.Beni iplemez.Ha bir daha otuboku genele açarsan.Seni banlarım.Tahribatla ilgili konularında konuşulacağı yer,açık kapılar önüdür.Onun da ayrıca yeri var.

Dikkatli olun. 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

Leyla Mecnun forumu değil burası Genel bölümünün amına koyulmasın diye o bölümü açtık,illaki acacaksan oraya acacaksın cevap gelir gelmez.Beni iplemez.Ha bir daha otuboku genele açarsan.Seni banlarım.Tahribatla ilgili konularında konuşulacağı yer,açık kapılar önüdür.Onun da ayrıca yeri var.

Dikkatli olun. 

O zaman Genel'e açılan her ilgisiz konuya aynı muamele gösterilmeli , gösterilsin de.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

RootB bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:

Dikkatli olun. 

O zaman Genel'e açılan her ilgisiz konuya aynı muamele gösterilmeli , gösterilsin de.

Yeri yoksa eğer konuyu açmaya uygun.
    Yeri Geneldir.Fazla söze gerek yok,bunu sizde biliyorsunuz.

Şayet kuralları kavrayamıyorsanız 1-2 ay yazmayın izleyin.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:
    son zamanlarda benimde dikkatimi çekti konuların konuların ilgi başlık altına taşımak yerine silinmesi :S
    öyle yapılsa bence kimse konu yerini iplemez devam eder modlar her daim birilerinin götünü toplar zaten görevi bir nevi düzene sokmak konuları ama çok fazla onlara yük biner böylede böyle iyi adam konum nedne silindi diye girdiğinde kafasına dank edebilir hee bu senin dediğin olay çömez üyeler için olabilir  tam olarak burayı kavrayamadığından öğrenene kadar uyarıyla doğru yere taşınabilir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 5053 Toplam Mesaj: 22