folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Aşk Evliliği Mi Mantık Evliliği Mi?

Aşk Evliliği Mi Mantık Evliliği Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkow
    alkow's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

-----------------------------

Aşık olduğum kişiyle mantıklı bir evlilik yapmak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

http://www.tahribat.com/Forum-Evlilik-Hakkinda-Ki-Fikirleriniz-121630/4/ konusundan esinlenerek, aslında evliliğin çok kötü bişey olmadığını düşünüyorum. Asıl soru aşk evliliği mi mantık evliliği mi?

Fikirlerinizden önce aşk & mantık evliliklerinin sizin için ne ifade ettiğinizi söylerseniz daha güzel olur.

bir yanım "mantığını yemişim hocam aynı insana ne kadar tahammül edilirki aşık olmadan" diyor öbür yanımda 1 yıla aşk ölecek mantık iyidir diyo.Bende duruma göre değişir diyorum.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duygusal_serseri
    duygusal_serseri's avatar
    Erkek

Weldox bunu yazdı:

kadın zengin olursa ben zaten aşık olurum hocam sorun olmaz

hani baharlarda sen gelecektin..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alperenalp
    alperenalp's avatar
    Erkek

mantığına uyan kişiyle evlenirsin sonra da aşık olursun zaten.

there is no in every job
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam evleneceğin kişiyle bir ömür geçecek aşk dersen duygular hep aynı kalmaya bilir para için kimse kimseyi çekemez bir yere kadar hayatın boyunca birlikte olmaktan sıkılmıycağın  insan olarak sevebileceğin karakterinin uyumlu olduğu birini bulursan kaçırma

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

hacı parası olmayana bu dewirde ne kızlar ne erkekler aşık olmuo ne iş :D

Hacım valla o biraz Yanlış bence ben Çokkkk gördüm Çulsuz erkelere bakan kızlar.

wala ben denk gelmedim hiç hatta geçen yıl sitede bi kız wardı önce çocuğun maaşını sordu sonra kaçtı ,)

Valla sizin orada nasıl oluyor bilmiyorumda burada kıza 2 Güzelsin çiceksin Böceksin dedinmi yeter :D.Sevmek değilde bence daha Önce saygı duymak lazım Zaten zamanla seversin orası malum ateşle barut olayı :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Neymiş abicim bu evlilik hevesi. Türkiye deki milyonlarcası gibi başkalarının planladığı bir hayatı yaşamak zorunda mısınız ?

Mantık evliliği tam bir saçmalık. Mantık evliliği dediğiniz şey çevrenizdekilerin en başta ailenizin yıllarca bilinç altınıza işlediği , saklı tutuğu ve zamanı gelince sanki

sizin düşüncenizmiş gibi ortaya çıkardığı büyük bir yanılgıdır. Bunun   büyük bir doğruymuş gibi kabul edilmesi durumuda çevrenizin , akrabalarınızın ,

arkadaşlarınızın kısacası türk toplum yapısının eseridir. Mantık evliliği görücü üsülüne kapı açar. Bu da mantıksızlığın ta kendisidir.

Üniversiteyi bitir , askere git , iş bul , evlen. Ne lan bu ?

O yüzden herkese sevişerek evlenmeyi tavsiye ediyorum (baktın olmadı başından atarsın)

Bi laf vardı. "Kavunun iyisi elle,  avradın iyisi belle seçilir" diye . Haydin belinize guvvet !!!

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

evlendikten 2 sene sonra aşk kalmayacağı için mantık evliliği daha ağır basıyo.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

aşk nedir bunu bi tartışalım 

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aslına bakarsanız bu soru tamaiyle yalnıştır.

Aşk diye birşey yoktur.Sevgi vardır.Saygı vardır.Ne demek istediğimi anlamaya çalışın lütfen.

Birini çok sevdiğinde ve ona saygı duyduğunda kendini aşık hissedersin.Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu.

Asıl olan evlilik sevgi ve saygı ile yapılan evliliktir.Evlendiğin kişi ile birbirinize karşılıklı sevgi ve saygı ile davrandığınız sürece sorunsuz iyi bir evliliğe sahip olursunuz.

Eh annem ve babamın 26 yıldır, dedemin ve ninemin ise 45 yıldır devam etmekte olan evlilikleri de buna en büyük ispattır.

Para önemlidir.Ama para herşey değildir.

Her ne olursa olsun eşlerden herhangi biri saygısını yitirirse, sonuç boşanmaya gider.Küçük olayları büyütmemek lazım.Eşiniz para kazanamıyorsa, ona manevi destek olmanız lazım.Hayatta her zaman herşey iyi gitmez.Zaman zaman kötü de olabilir.Evlenirken verilen sözü unutmamak lazım: iyi günde - kötü günde !

Önemli olan destek olmak.Eşin sıkıntıdayken onu eleştirerek daha fazla sıkıntıya sokacağına, destek ol.Zamanla daha ii olur.

"Para herşeyi yapar diyen adam para için herşeyi yapandır." Benjamin Franklin

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 9419 Toplam Mesaj: 52