Aşk Felsefesi - Kısa Film - Tahribat.Com Sponsorluğunda
-
tahribatında sponsorluğunu alarak(tahribat sevgimden) çektiğim kısa filmi paylaşmak istiyorum müridler.
Mustafa, geçen yaz ailesini trafik kazasında kaybetmiş bir gençtir. bir dükkanda çalışarak geçimini sağlamaktadır. en yakın arkadaşı olan Mehmet sayesinde, sevdiği kız olan Zeynep'e açılır ve kızı kapar. Bu felsefik gencin ilk aşk deneyimini konu alan filmimizi seyretmek ise size düşüyor : )
Yazan ve Yöneten: Burak Bayar
Oyuncular:
Şafak Güzel, Yasemin Güryuva ve Caner Yurt
Kurgu: Burak Bayar
Müzik:
Kadir Köymen (www.kkymn.com)
Ek Müzik : Özgür Kurum (Kullanım izini alınmıştır)gönül isterdiki filmi paylaşabileyim ama henüz hazır değil. kurgusu bitmedi daha. çekilecek2-3sahne daha kaldı. bende teaserları ekleyeyim dedim:)
1. teaser: http://www.youtube.com/watch?v=0ToagMFl4T0&feature=channel_page
2. teaser: http://www.youtube.com/watch?v=Msur8VF5ZLo&feature=channel_page -
hocam youtubeye giremiyorum çıktıgımı çevirmeli intenreti dns yi değiştirimiyorum ya :D
-
hadi bakalım hayırlı olsun
-
ahaha süper düşünmüşsün, ortam gürültüye müsait olmadığı için izlemedim ama yarına kesin bakarım =))
başarılar bu arada =))
-
çok iyisin hacom ikinci teaserdaki son cümle tamam bu iyi olan bence gereksiz o kadarınıda izleyiciye bıraksaydın bisiklet olayıda ayrı bi hoşluk katmış başarılar
-
Başarılı bir proje dostum umarım herşey istediğin gibi olur ..
-
Güzel birşeyler çıkacak gibi. Umarım başarılı olur.
Dip Not; Lanse edilen ve günümüzde hep aynı kalıba sığdırılmış aşkı felsefe olarak görmüyorum, tutku ya da değer olarak nitelendirmek daha doğru olur. Felsefenin çıkış noktasındaki aşkla, 2 cins arasındaki aşk farklı tanımlar.
-
Ama tam manasıyla çok kısa olmus, biraz daha uzun olsaydı en azından kendi açımdan konusayım, ilerde devamını çekip çekmediğini kontrol etmek için hatırlamam daha kolay olurdu. Neyse fikirlerimi daha ilerilerini izleyince paylaşıırım
-
hadi hayırlı olsun.Güzel bir kısa film olması dileğiyleeee..........
-
umarım güzel bir film olur.. da ben bu kısa filmin senaryosunu görmüş gibiyim.. veya bi benzeri olabilir.. bizim kafeye gelen birisi çıkarttırmıştı o ara bi göz gezdirmiştim.. acep sensin mi o :D
-
merakla bekliyoruz:)