Aşk Herşeyden Önce Geliyor..
-
-
vay be manyakmış, harbiden bende o durumda olsam canım aşkımın kurtulmaıs için elimden geleni yapardım
-
ya odunluk olucak tamam ama, o hızdada kolaydı dimi o kaskı çıkarıp kendi kafasına geçirmesi.
kız delikanlının kafasından kaskı çekiştirirken 180le giden motorla da kaza yapmıyorlar ya.
ne yazık ki insanlar güzel aşk hikayeleri duymaya ihtiyaç duyuyo olacakki böyle şeyler türüyo
senin için ölürümden ötesi yok sanki, biraz yaratıcılık yahu :) ölmek işin kolay kısmı
-
senin için ölürümden ötesi yok sanki, biraz yaratıcılık yahu :) ölmek işin kolay kısmı
:):) doğru diyosun gerçek aşkta yok zaten artık ...
-
bunun gerçek olduğuna inanmıyorum saçma
-
bence güzel bi aşk hikayesi :) insan sevdiği için ölümü bile göze alabilmeli
-
Haydi motorcu olarak atlayayım;
1. o şapka değil kask.
2. böle resimli hoppidik guppidik konular bana çok saçma geliyor.
3. 180 le gitmek için en kötü 600cc lik bi motor gerekir eğer arkasındaki kıza kask taktırmadıysa zaten ölsün gebersin
4. ama zaten böyle birşey imkansız çünkü motorun iki freni birbirinden bağımsızdır(ön ve arka olark yeni modeller hariç) motor freni ile bile durabilir.
5. kask değiştirebilecek kadar zamanda motoru yatırsa en fazla sürünürler hiç bişi olmadan yaşar giderler.
6. canım sıkıldı saçmalamş olabilirim...
-
hikayenin amacı sadece aşkın büyüklüğünü göstermek ayrıntılara niye takılıyosunuz anlamıyorm :S
-
Dogru ask Herseyden once gelıyor... Hayatını mahvedıyor Adamın Tek taraflıysa Karsıdakı Senı sevmıyorsa Sende Asık olmadıgın kısılere yonelıyosun gonul eglendırmek ıcın... ( Yanı en azından ben oyleyım bnm gıbı olan wardır dıye dusunuyorum)
uzun lafın kısası Degmez hıcbır Kıza -
açıklamalarla romantizmin içine etmişiniz yaa ne diyeyim :D ...ama anlamlı bir hikaye olmuş ne kadar gerçek dışı da olsa...
-
Analitik bunu yazdı:
-----------------------------hikayenin amacı sadece aşkın büyüklüğünü göstermek ayrıntılara niye takılıyosunuz anlamıyorm :S
-----------------------------
aşkın büyklüğüne inananların arasından gerçek aşkı gören var mı yada tüm dünyada şu an yaşayan insanlardan kaç tanesi aşkı görmüş kimsenin görmediği şeyin büyüklüğü nasıl ölçülüyo
çok özür dilerim ama 21.yyda aşkın büyüklüğü erkağin önünün kızın arkasının büyüklüğüyle ölçülüyo daha öncesinde de farklı olduğunu sanmıyorum