Aşk Herşeyden Önce Geliyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

Başarı için kişilikte değişim şart..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek
    vay be manyakmış, harbiden bende o durumda olsam canım aşkımın kurtulmaıs için elimden geleni yapardım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Demon
    Dark_Demon's avatar
    Erkek

ya odunluk olucak tamam ama, o hızdada kolaydı dimi o kaskı çıkarıp kendi kafasına geçirmesi.

kız delikanlının kafasından kaskı çekiştirirken 180le giden motorla da kaza yapmıyorlar ya.

ne yazık ki insanlar güzel aşk hikayeleri duymaya ihtiyaç duyuyo olacakki böyle şeyler türüyo

senin için ölürümden ötesi yok sanki, biraz yaratıcılık yahu :) ölmek işin kolay kısmı 

Why Not
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

senin için ölürümden ötesi yok sanki, biraz yaratıcılık yahu :) ölmek işin kolay kısmı 

:):) doğru diyosun gerçek aşkta yok zaten artık ...

Başarı için kişilikte değişim şart..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    bunun gerçek olduğuna inanmıyorum saçma
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

bence güzel bi aşk hikayesi :) insan sevdiği için ölümü bile göze alabilmeli

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

Haydi motorcu olarak atlayayım;

1. o şapka değil kask.

2. böle resimli hoppidik guppidik konular bana çok saçma geliyor.

3. 180 le gitmek için en kötü 600cc lik bi motor gerekir eğer arkasındaki kıza kask taktırmadıysa zaten ölsün gebersin

4. ama zaten böyle birşey imkansız çünkü motorun iki freni birbirinden bağımsızdır(ön ve arka olark yeni modeller hariç) motor freni ile bile durabilir.

5. kask değiştirebilecek kadar zamanda motoru yatırsa en fazla sürünürler hiç bişi olmadan yaşar giderler.

6. canım sıkıldı saçmalamş olabilirim... 

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

hikayenin amacı sadece aşkın büyüklüğünü göstermek ayrıntılara niye takılıyosunuz anlamıyorm :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzman05
    uzman05's avatar
    Erkek
    Dogru ask Herseyden once gelıyor... Hayatını mahvedıyor Adamın Tek taraflıysa Karsıdakı Senı sevmıyorsa Sende Asık olmadıgın kısılere yonelıyosun gonul eglendırmek ıcın... ( Yanı en azından ben oyleyım bnm gıbı olan wardır dıye dusunuyorum)
       uzun lafın kısası Degmez hıcbır Kıza

gidene Yol , gelene kol Ver
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    açıklamalarla romantizmin içine etmişiniz yaa ne diyeyim :D ...ama anlamlı bir hikaye olmuş ne kadar gerçek dışı da olsa...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    never-walk-alone-
    never-walk-alone-'s avatar
    Erkek
    Analitik bunu yazdı:
    -----------------------------

hikayenin amacı sadece aşkın büyüklüğünü göstermek ayrıntılara niye takılıyosunuz anlamıyorm :S

-----------------------------
    aşkın büyklüğüne inananların arasından gerçek aşkı gören var mı yada tüm dünyada şu an yaşayan insanlardan kaç tanesi aşkı görmüş kimsenin görmediği şeyin büyüklüğü nasıl ölçülüyo

çok özür dilerim ama 21.yyda aşkın büyüklüğü erkağin önünün kızın arkasının büyüklüğüyle ölçülüyo daha öncesinde de farklı olduğunu sanmıyorum

Bir elimde kadeh bir elimde Kur'an. Bir helaldir işim bir haram. Şu yarım yamalık dünyada, Ne tam kafirim ne tam müslüman .
Toplam Hit: 2769 Toplam Mesaj: 14