Aşk Nedir ?
-
Bu düşüncelerim 6 senelik ilişkimin bitmesinin ardından beynimde var oldu.
Aşk,sevmektir,sevilmektir.
Aşk,zamanını ona harcamaktır.
Aşk,elinde ne var ne yok,herşeyini o kişiye adamaktır.
Aşk yeri geldiginde ailene dahi karşı gelmektir.
Aşk Bulutların üzerinde kanatsız uçmaktır.
Aşk Allah'ın bize vermiş oldugu en büyük nimetlerden biridir.
Aşk,INTERPOL'un(Uluslarası Polis-Güvenlik Teşkilatı) seni Dünya çapında Sarı bültenle araması ve Türkiyede Atatürk Hava Limanında Interpol tarafından sevdiginle yakalanmaktır.
Aşk,Sevdigin kızın babası ile karakolda tanışmaktır.
Aşk,Şerefsiz Türkiye polislerimizin(hepsi dahil degil ama çogu) sevdigine gözlerinin önünde sözlü sataşmada bulunmasıdır.
Aşk,Istanbuldan Almanyaya sevgilini 4.defa aldıgın biletle göndermektir.
Aşk,Sevgilinin babasının senden nefret etmesidir.
Aşk,sevgilinin senin yüzünden ailesinden şiddet görmesidir.
Aşk,sevgilin yüzünden ailenden şiddet görmektir.
Aşk,SADIK OLMAK-Sonuna Kadar Direnmek-Verdigin Sözü Yerine Getirmek-Ölene Dek Birini Sevmek-Karşıdan Bekledigin Hareketleri Aynen Kendinde Yapmak-Görmedigin HAlde Ona Guvenmek ve İnanmaktır....!
SONRASI,
Aşk,sevmektir ve ardından s.kilmektir
Aşk,zamanını boş yere bir insan için harcamaktır.
Aşk,elindekilerin değerini bilmemektir ve tüm elindekilere aptalca birisi ugruna vermeye hazır olmaktır.
Aşk,ailene ve cevrendeki seni sevenlere karşı Saygısızlık yapmaktır.
Aşk,Acıların içinde haykırmak,avazının cıktıgı kadar bagırmaktır ama buna ragmen kimsenin seni duymamasıdır.
Aşk,ALLAH'ın bize vermiş oldugu en büyük nimetlerden birini nasıl çirkinleştirebildigimizi gösteren en büyük Kanıttır.!
Aşk denen birşey yoktur,yalandır.
Kimsenin kolay kolay yapamayacagı fedakarlıkları(kendi deyimimle Aptallıkları) yaptım,1500 GÜN onu sadece internet üzerinden görerek geçirdim!
Ailemle aram bozuldu ve evi 2 defa terkettim...Yaptıklarımdan pişman değilim...Yine olsa yine yaparım ama....
Sonumun berbat olacagını bilmeme ragmen bu yola devam ettim,%1 ihtimalim vardı onu degerlendirdim ve 6 sene kazandım.
Kazanmaz olaydım...Vicdansızların,insan görünümlü Kaşarların Canı Cehenneme(bi kaşarla sevdigimi aldattım 5.sene sonunda ve gittim ona yaptıgım bu büyük hatayı söyledim,ardından zaten gördügünüz gibi 2 aydır görüşemiyorum,ulaşamıyorum)
-
-
Yaradılana yaradandan ödürü duyulan hayranlıktır aşk.
yani yaratanın yarattığı güzelliğe dolayısıyla yaratana hayran olmaktır.
-
Aşk, ''nerede yanlış yaptım ben ?'' sorunuzun gerçekleşmiş cevabıdır...
-
aşk; 1 kelime 3 harf 2 insan we 1 aptaldan başka bişe deil
-
aşk bir rüya . . uykudan uyanınca küfürü basıcağın bişi :D
-
ulaşamamaktır
-
ask, amk'dir her zaman..
-
egosal duyguların yoğunlaşmasından başka birşey değildir .
-
aşk tek kişilik yatakta iki kişi uyumayı sorun etmemektir.