Aşk Teklifiniz
-
NeTs bunu yazdı:
dalga gectııgı ıcın mı bana kızlıgını bozdurdu
öyle kızlar da var kardeşim... kızlık ne ki? ama dalga geçmemiş belki de ben de sana soruyodum yanii. olayı yaşayan sensin.
-
Kizlik dediginiz altarafi bi zar bu kadar buyutmeyin olayi
Asik olunca insanin gozu hic bisi gormuyo ama bazende cok sevgi usandiriyo insani garip bi olay bu ask
Teklif meklif hikaye bole bi insan gorursun gozlerine bakinca kolundaki saat yerinde duramamz akrep kacar yelkovan kovalar taki sen gozlerini onun gozlerinden ayirana kadar bole birini buluncada yapilacak en ii sey karsisina gecip opmektir bence 2 secenek olusur burda ya tokadi yersin yada ole bi ask bulursun k ikendine kanatsiz ucurur seni :)
-
sen gözlere takmışsın kafayı kardeş.
-
Bakislarin insanin icini gosterdigine inanirim ondandir
-
.
-
miss_canix bunu yazdı:
zob bunu yazdý:
ASkin teklifi olmaz zaten biribirine bakinca bisiler olmuyosa dahada olmaz
aynen valla katlioruum
olurmu canım soyle dıyecen bakben senden cok hoslanıyorum bunu aska donusturmek senın elınde eger sende kabul edersen senınle cıkmak ıstıyorum
-
Biri bana:
-''Sen benim aradığım düşlerimdeki kızsın eğer kabul edersen kız arkadaşım olur musun?'' demişti.
o ne biçim teklif be tabiki de hayır :D
-
oguzhan kız dalga gecmedı ama cok sacma ısler yaptı cok dengesızdı ama benım ona olan askım onun kusurlarını kapıtıyordu onu delı gıbı sewdım zaten ılıskıye gırdıkten sonra ayrıldık
-
çok manyak şeyler var bende bigün gittim dedim işte çıkarmısın dedim hayır diyince hemen o bebeği aldır dedim ve göööt olduu:D
-
NeTs bunu yazdı:
oguzhan kız dalga gecmedı ama cok sacma ısler yaptı cok dengesızdı ama benım ona olan askım onun kusurlarını kapıtıyordu onu delı gıbı sewdım zaten ılıskıye gırdıkten sonra ayrıldık
iyi, unutmadıysan unut derim o zaman...