Aşk Tesadüfleri Sever - Orijinal Film Müzikleri [2011] | Tek Link
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşım gizle şu konuları
-----------------------------Konuyu editleme süresi doldu dedim. Keyfime gizlememezlik yapmıyorum heralde.
-
teşekkürler.
çok güzeldi film
-
paylaşım için teşekkürler hoca.Listeye aldım . Mehmet günsur güzel söylemiş şu eylül akşamı parçasını :|
-
Evet arkadaşlar bugün KentPark AVM' de Salon 1' de 14:45 Seansına girdim. Gerçekten çok güzel film. Benden geçer not aldı gerçekten gitmenizi tavsiye ederim. Filmin sonu gerçekten çok üzücü. (Tabi anlayana) Yapımcıları, oyuncuları tebrik ediyorum...
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
Evet arkadaşlar bugün KentPark AVM' de Salon 1' de 14:45 Seansına girdim. Gerçekten çok güzel film. Benden geçer not aldı gerçekten gitmenizi tavsiye ederim. Filmin sonu gerçekten çok üzücü. (Tabi anlayana) Yapımcıları, oyuncuları tebrik ediyorum...
-----------------------------evet, çok güzeldi film.
başta özgür denizi yaşattı.
sonda deniz, özgürü yaşattı.
-
r10aldinho bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------evet, çok güzeldi film.
başta özgür denizi yaşattı.
sonda deniz, özgürü yaşattı.
-----------------------------Detaylara girme hocam :) Gidecek olanlar vardır :)
-
aşk filmlerini izliyorsunuz, sonra beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşık oluyorsunuz
-
Çizik kalsın çekeriz
-
neonell bunu yazdı:
aşk filmlerini izliyorsunuz, sonra beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşık oluyorsunuz
-----------------------------?
-
süpersin hacı