Asker Girerse Peşmerge Saldıracakmış
-
ya bırakın bu salakça haberleri edecekmiş olacakmış sallayın ya
saldırsın peşmerge neki bizim korucular yeter onlara
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------tansu ciller i gunahim kadar sevmem ama dedigin dogrudur. Bugune kadar hic kimsenin yap(a)madigini ciller yapmistir.
Ciller zamaninda ise operasyonlari yuruten ve tam yetkiyle donatilmis Osman Pamukoglu vardi.
-----------------------------Osman Pamukoğlunu'da Çilleride siyasette hiç sevmem.. :)
Ama adam gibi bir general, kararlı bir başbakan olunca görülüyorki pkk ortadan kalkabiliyor...
-
amk amerika orda analarını bellerken nerdeymiş bu onurlu peşmergeler onu merak ediyom ben..
-
Kuzey Irak, haritamıza renk katar derim.. Adaleti, hakkaniyeti tanımak adına biraz oralarda bulunmamız şart gibi geliyor bana..
-
inşallah saldırırlar da neler olur göreriz.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------pesmergenin arkasinda AQ partisi, ve tayyip denilen serefsiz biri var. O yuzden sesleri bu kadar guclu cikiyor.
Osman Pamukoglu Hakkari'de gorev yaparken, piclerden ses cikarmayi gectim, adamlar nefes alamiyorlardi. Niye? karsisinda dassakli bir general vardi.
-----------------------------hangi p.çler ses çıkaramıyor,nefes alamıyordu ? birşey bildiğine emin misin yoksa diğerleri gibi bilmeden ahkam kesenlerden misin ? ... pamukoğlu madem nefes bile aldırmıyordu o dönemde barzani nasıl oldu da diyarbakır ordu evinde nefes aldı ?

sene 92-94 arası.osman paşanın hakkaride görevde olduğu zamanlar.yer diyarbakır ordu evi.soldan sağa barzani,emekli orgeneral necati özgen,ergenekoncu abdulkadir aygan(jitem görevlisi).
fotoğrafın açıklaması şu: sırf osman paşayı övmek için palavralar savurursanız bu tür resimlerle aslında bırakın ses çıkarıp nefes almayı orduevlerinde ağırlanacak kadar üst düzey bir p.ç olduklarını görürsünüz.belli ki ırakın havası hoşuna gitmemiş Türkiye'deki havadan nefes almak istemiş...
neden diyarbakır ordu evine geldiği bilinmez o devletin işi.bu fotoğrafın sorumlusu pamukoğlu paşadır da demiyorum.kısa bir alıntı...
PKK'nın 12 Aralık 1993'te sınırdaki Üzümlü karakoluna saldırı düzenlemesi üzerine Pamukoğlu komutasındaki askerî birliklerin takip ettiği 86 PKK'lının Barzani'ye bağlı bir köyde saklandıkları bilgisi geliyor. Ne yapılması gerektiği Ankara'ya sorulunca, Asayiş Komutanı Korgeneral Hasan Kundakçı'yı arayan dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş, "Pamukoğlu Paşa'ya söyle. Barzani'nin bir adamının dahi kılına zarar gelmesini istemiyorum." diyor.
Emir büyük yerden olunca haliyle..
sırf pamukoğlu paşayı övmek için böyle anlamsız ahkamlar kesmenin bir anlamı yok.devlet ne zaman barzaniyle anlaşırsa barzani gelir orduevlerinde kalır Türkiye'nin havasını çeker,3-5 laf edip tekrar mağrasına döner.her zaman Türkiye'nin emrinde olduğunu söyler ıraka geçince "sesin gelmiyo,sonra ara" gibi p.çlikler yapar.
Gelelim asıl meseleye.Irak'a kaç kere girdi Türk Askeri.hangi birinde saldırdı peşmergeler ? bu haber barzaniyle Türkiye'nin arasını açmaya yöneliktir bu hemen anlaşılıyor.barzaniyle Türkiye'nin arasını açmaya çalışanlar da pkk nın bitmesini istemeyen küreselcilerdir.bunları gözönünde bulundurarak haberleri değerlendirmeliyiz.
-
o pic kurusunun diyarbakir ordu evinde agirlanmasinin sorumlululari(osman pasayi sucladigini ima etmiyorum), Osman pasa degil, siyasi pustlardir. Gorev yaptigi surede 12000 tane kahpeyi 5000 e dusurmustur. bugunku siyasi iktidar AQ partisi yuzunden yine cosuyorlar.
Ayrica o resim gibi 100 lercesini gordum.
-
kuzey ırakın kalbine hançer gibi girmeliyiz !
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
pesmergenin arkasinda AQ partisi, ve tayyip denilen serefsiz biri var. O yuzden sesleri bu kadar guclu cikiyor.
Osman Pamukoglu Hakkari'de gorev yaparken, piclerden ses cikarmayi gectim, adamlar nefes alamiyorlardi. Niye? karsisinda dassakli bir general vardi.
-----------------------------Hiç bir erkeğin yapamadığını TANSU ÇİLLER yaptı bu ülkede... Onun zamanında terör en aza indirildi. yok olma seviyesine kadar geldi. Helal olsun Çillere...
Emrindeki generalllere veriyodu emri onlarda giriyodu köyleri pkklıları sikip çkıyodu. şimdi bilinmiyormu kimin ne olduğu köylerde ? tabi biliniyor
-----------------------------:))))))))
-
her zamanki hikayeler
ne zaman aktif politika uygulansa karsımıza bu pkk ve ermeni meselei cıkarılıyor
pkk hortlatılıyor ardındanda k.ıraka operasyon .ya bu komedi oldu artık.girse nolur
adamlar coktan sıvımıs oluyor.bosyere asker öluyor,silah mühimmat harcanıyor.hazine tukeniyor
yeniden silah alımları v.s.......boynumuza daha cok vergi.......
bu arada pesmerge komik olmaya devam ediyor.talabani,barzani v.s hepsi cosby ailesi gibiler