Asker Olacak Arkadaslar 88/2 Yerler Belli Oldu
-
89 lar ne zaman gidiyo yau
-
mürid bunu yazdı:
internetten ögrene biliyozmu bu dalgayı :|
-----------------------------------------------
el cevap : hayır gizli bilgidir açıkça yayınlanmaz.yok böle bişey.çünkü askerlerin yurda dağılışının istatistiki bilgisi ortaya çıkabilir endişesi vardır..
mürid bunu yazdı:
bide ben bu askerlikle ilgli hiç bir şey yapmadım bişe olur mu?
----------------------------------------------------------------------
el cevap: en azından bi git gözlerine görün başına iş alırsın (sonra ertelemek istiyosanda erteleyebilirsin) ama benim bildiğim gitmen lazım
ayrıca en rahatının a.koim 460 yapmayan ne dediğimi anlamaz ama siz siz olun kısa dönem olarak gitmeye bakın. HolyDemon sende okulu dondurayım falan deme sakın.hele hele 4 tertip hiç gitme kafayı ranzalara çok vurursun sonra.
-
Arkadaslar int ögrenemiyoz subeyi aramanız gerekiyo int yayınlanması yasakmıs
-
88/3üm kaç güne belli oluo?
-
gecelerisarankorku bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar int ögrenemiyoz subeyi aramanız gerekiyo int yayınlanması yasakmıs
-----------------------------iyi de arayıp ne diyecez :/ hala söylemedi birisi
-
Thelordmax bunu yazdı:
88/3üm kaç güne belli oluo?
tertip bizimkiler ağustosda belli oluyor :) -
bizim arkadaşta zonguldak devreğ'e dustu varmı zonguldaga dusen
-
Sa. arkdslar bende gecen sene bu vakitler yazmıstım forma ç.kaleye düştük diye :D vay be tam bir sene geçmiş birgun gibi :D ( gel birde bana sor ) walla hocalar okuyupda gelın derim 460 zor olur ben 116 da yaptım it durmazda halada ç.kale deyım şimdi 85 gun war bitmes dıyorum :)) it durmaz çekılmes mayısın o sıcagında kuyruk sokumundan ter akar :D anlıyacagıs sor iş sor :)) Gelin artık torunlar GElinn forma bakın askerlık ile iligi gecen sene bis tahribattan arkdasla ayni bölükde yaptık anlatmam :D varsa öyle adamlar . beraber teslım olun derim ayni bölüge düşme şansıunız daga cok şimdiden kolay gelsın bitermi la 460 wuahahhaa :D:D:D:d konuda Burda Link http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=çanakkale&folderid=37751
-
altdeveler bekliyorum sizi 88/1 tertipler olarak ankara zırhlı birlikler düşen bana yazsın buraya sizi büyükbir sevincle bekliyorum
-