folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Askerde Kullanılabilecek Telefon Tavsiyesi ( Whatsapp İmkanlı )

Askerde Kullanılabilecek Telefon Tavsiyesi ( Whatsapp İmkanlı )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

sene 2006 1100 vardı wp falan nerde turkcell ile nar paketi yap way avs hayırlı teskereler hocam..

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

Bende de kamerasız kobo e-kitap okuyucu var onu götürmek istiyorum Sizce sorun çıkar mı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Kasımda bende gidiyorum bakalım nolacak :D

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Ben yakaladıklarımı önce kendim cezalandırıyorum. Gün içerisinde boş saatlerde ot yoldurtup tuvalet temizllettiriyorum. Gündüz nöbet gece hazırkıta tutturuyorum. Bir hafta böyle devam ettikten sonra cezan bitti artık diyerek normal askerlik hayatına gönderiyorum ama dosyasını da disiplin kuruluna gönderip 10 gün askerliğini uzattırıyorum. :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Ben yakaladıklarımı önce kendim cezalandırıyorum. Gün içerisinde boş saatlerde ot yoldurtup tuvalet temizllettiriyorum. Gündüz nöbet gece hazırkıta tutturuyorum. Bir hafta böyle devam ettikten sonra cezan bitti artık diyerek normal askerlik hayatına gönderiyorum ama dosyasını da disiplin kuruluna gönderip 10 gün askerliğini uzattırıyorum. :D

yaziktir...

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

merhametsizsin hocam..

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

merhametsizsin hocam..

Yok be hocam şakasına yazıyorum. Adamlar gece whatsapptan mesaj atıyor bana ne ceza vermesi :)

Toplam Hit: 2660 Toplam Mesaj: 18
tilifon