folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Dayak !!!

Askere Dayak !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maqara
    maqara's avatar
    Erkek
    rapor varsa verin mahkemeye sonuç alabilirsiniz eskisi gibi değil artık hakkını alır ama ondan sonra askerliği nasıl geçer bilmem en iyi ihtimal nöbet ağacı olur

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

bence sabretsin abi bi gün gece nöbetinde sıkıversin topuklarına.bizim peder öyle yapmış anlattığına göre parolayı sordum beni tanımıyor musun dedi bende karanlıkta seçemedim çektim vurdum etkisi hale getirdim demiş.adam beni vurdu diye mahkeme açmış bi bokta yapamamış pedere.onun gibi bir sahne kemal sunal filmindede vardı.

nöbet tuttuğu bi gün tenhada sıkıştırsın abi.dediğim gibi çekip vurmucaksa kırsın ağzını burnunu mahkeme falan olrusa da anama bacıma kaydı dayanamadım desin bi kaç hafta disko yer en fazla..

ne şerefsizmiş o komutan ak.dağdan iniyorsun adamlar birlikte sırt sırta verip çatışıyorsun.olay bittiğindede dönüp arkanı dönüyorsun olur mu lan öyle şey erkeklik mi bu ak.

ama cidden içtenlikle söylüyorum bana kalırsa mahkeme falan karıştırmayın abi askerliğini bitirtmezler kardeşinin..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpion_king79
    scorpion_king79's avatar
    Erkek
    bencede en temizi kardeşinde onu dövsün en fazla bir hafta yatar diskoda ondan sonra kimse bulaşmaz zaten sana:))

küresel hıyar bush
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    dayı siz askeri doktorun raporundan faydalanın. arkanızda svil değil, asker olsun! Aman dikkat!!!! it iti ısırmaz bide işin bu tarafını düşün!!!!!!

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    bizim pederde askerde bi çavuştan çok çekmiş sivilde denk getirip o da onu dövmüş bu arkadaşta öyle yapmayı denesin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    kesinlikle şikayet etsin..hem bedava askerlik yap hemde dayak ye.olmaz böyle bişey.genelkurmayın bununla alakalı bir birimi var .kesinlikle süper işleyen bir birim gitsin oraya şikayet etsin.

You set up her pickle which you loved
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

İster uzman olsun ister binbaşı askeri dövmek suçtur arkadaşlar, ailesi olarak sizin yapacağınız hiçbirşey yok kardeşinin yapması gereken revire çıkması ve kendini bir askeri hastaneye sevkettirmesi rapor alması.

Emir komuta zincirini takip ederek durumu bir üst komutanına anlatması gerekiyor ve bölük astsubayına dilekçe ile müracaat etmeli (mutlaka dilekçe ile müracaat etsin ve bölük yazıcısına imza karşılığı teslim etsin dilekçeyi) İş tamamen resmi olduğu için ve dilekçeyle başvurulduğu için bl.astsb. ı durumu bölük kmutanıyla değerlendirip kardeşini çağırıcak ve dava açılacaktır.

Aksi olduğu taktirde bir başka dilekçe hazırlayıp bu sefer S1. vasıtasıyla tabur komutanlığına müracaat edilir dilekçede bölük komutanlığına konunun bildirildiği ve sonuç alınamadığı yazılıp ekte bl. kom. gönderilen dilekçe de gönderilir.

Bundan da sonuç alınmaz ise bir üst komutana aynı şekilde dilekçeyazılır olayın peşini bırakmayın herne sebeple olursa olsun asker dövmek kesinlikle yasaktır iş bölük komutanlığına yazıcağınız dilekçeyle iticektir muhtemelen fakat en kötü ihtimalle tabur komutanında sonuç alırsınız.

Tabi birliğin yapısı farklı olabilir ancak durum aynıdır komuta zincirini atlamadan dilekçe ile müraacaat edilmeli, şahit var ise o dahada iyi olur.

Uzmanlar askeriyenin en sevilmeyenidir işin peşini bırakmazsanız mutlaka sonuç alırsınız...

Saygılar...

Edit: şimdi okudum diğer komutanlar kıllık yapar mahkemeler askere karışamaz vs.demiş bazı çok bilmiş arkadaşlar. Bundan emin ol kimse kardeşine bu olaydan sonra kıllık yapamaz hatta kardeşin daha rahat eder astsb. sub. sınıfı     uzmanları zaten sevmez diğer uzmanlarda kardeşine yaklaşamazlar bundan sonra. Bazı arkasaşlarında askeri mahkeme diye birşeyden haberi yok sanırım. Hiç korkmasın revirdeki subayıda arkasına almışsa hemen versin dilekçesini. Kardeşin şu an sizinleyse bir avukata gidin dilekçenizi yazın iadeli taahhütlü birliğe gönderin.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    Kleisthenes

7/6/2007 12:38:00 AM

Erkek Üye

ne mahkemesinden bahsediyorsunuz abi? bi asker devlet mahkemeleri tarafından sorgulanamaz.askeri mahkemedede hukuk diye bir şey yoktur.(varsada yok)

diyelim ki dava açtınız diğer komutanlar kardeşini yaşatmazlar her tür pis işi ona verirler onlarda döver bilmem ne yapar bitirttirmezler askerliği..şahit bulsanızda bir bok değişmez gider komutan konuşur arkadaşıyla iki dakkada satılıverir.

takmasın kafasına madem böyle bir şey oluyor dalıcak komutanına mahkemeye çıktığındada bana ana avrat sövdü diyecek 2-3 hafta disko alıcak bitecek olay.hiç değilse iç bakımdan rahat olur.

ama var ya ben öyle başçavuşun ta a.q...

Bunu yazdında kardesim ztn y,teymeni demiş a.q mahkemeye ver diye baska karakolun uzman cavusu
    böyle bi sacmalık varmı yaa  diger komutanlarr  alayının a.q ne yastmıyolarr  öyleyse önüne geleni siksinler a.q vursun sakat etsinler gondersinler öyle dava mı olurr

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    cleonuso bunu yazdı:
    -----------------------------

askerden yenı geldım..askere dayak kesınlıkle yasak..zaten o yuzdne kolay kolay kıısa donemlerı dovemıolar bagıramıolar akıllı adamlar dıye..senın eleman kısa donemse uzman cavusun hayatı kayar..cunku olay mahkemey ıntıkal ettıgınde ustune fıılı saldırı yapmıs gıbı gozukcek..dıılse gene de boku yedi.dayak kesın yasak

-----------------------------

kısa dönemleri neden döwemiyolar biliyomusun eğer mahkemelik bi durum olduğu zaman adamların gerçek rütbesi ortaya çıkıyo yedek subay olarak o  yüzden bi sikim yapamıyolar kısa dönemlere... uzun dönemlerinde onların gözünde haywandan farkı yok aq adamlar ewlerinde haywan beslerler ewde o haywana bakıp sewdiği kadar askerleri sewmezler ... sonunda askerlerde böyle askerliğinde böyle ülkeninde dedirtiyolar zorla.... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

sövmekten başka bi çareniz yok :)

ordunun çogu boyle çok az bi ihtimal delikanlı rütbeliler çıkar geri kalanının a.k 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
Toplam Hit: 7529 Toplam Mesaj: 42