folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Askere Gidecekler , Sonuçlar Açıklandı , Bir Kaç Sorum Olacak

Askere Gidecekler , Sonuçlar Açıklandı , Bir Kaç Sorum Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    emirhantutgun bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı
    LhaNeT bunu yazdı

Hayırlı tezkereler

hocam bir şey soracağım, sadece burası çıktı 6 ay burada mı yapacağım.

Hayırlı tezkereler. 1 ay orda acemilik sonra 5 ay dağ başı :) 

sence neresi hocam tahminen :D 

21 gün acemilik yapacaksın, bu değişken oluyor 18 gün yapan da oldu, Mayıs celbi gibi corono yüzünden 45 günde yapan oldu. 

Sürgün değil, uzman arkadaşımın birliği şuan. Hatay da sınırda görev yapıyor. Acemi de gideceğin birliğin önemi çok yok önemli olan usta birliğin. Acemi de yürüyüş, tekmil, sıra açıl, nizami olabilecek her türlü şey ast üst ilişkisi vs öğreniyorsun. Dağıtımlar sistem tarafından belirleniyor, şurası olur diyemeyiz özel dağıtım yada meslekçi değilsen her şey random.

İlk evre nereye düştüm ben, ikinci evre şafağı sadece 21'den geriye saymak, 3. Evre yemin törenine yaklaşmak, 4. Evre vay be bitti rüya gibi geçti demek.

Sonra sil baştan usta birliği

1. Evre ananı s.. ben nereye düştüm geçer mi 152 gün, 2. Evre şafak çift sayılara düşene kadar alışma süreci, 3. Evre şafak plakalarda zaman geçmiyor ama alıştım, 4. Evre dede oluyorum artık bitsin de kurtulayım.

Corono yüzünden dağıtım iznin yok ( Bir değişiklik yoksa, ) Çarşı iznin yok usta da ( Bir değişiklik olmaz ise ) 

Varsa aklına takılan bir şey sorarsın hocam yarın akşam cevaplarım, nereden mi biliyorum ? Çünkü atarsa 57 :):)

Bilecik Jandarma, Selamlar 

Not ; Hayırlı teskereler 

EricNorthman tarafından 29/May/20 04:41 tarihinde düzenlenmiştir

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

benimde Malatya çıktı nasıl yerdir bilen varmı 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

benimde Malatya çıktı nasıl yerdir bilen varmı 

Evrak alma tarihin nedir hocam. ? 

ReyiZ tarafından 29/May/20 06:01 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Çoğu şeyi öğrendim ,

Aklıma takılen ve önemli sorularım ; 

4 Mekanize tugayı EDİRNE / KEŞAN 

+ Şimdi hocalar, gittiğimde askercell mi verecekler dandik telefon götüreceğim akılsız telefon. Kendi hattımı sokmaya çalışsam olmaz mı ? 

+ Yanımda iççamaşırı traş takımları vs götüreceğim + olarak ne götürmem lazım en önemli şeyler nelerdir ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OverLord
    OverLord's avatar
    Erkek

Hayırlı tezkereler hocam 

Hayırlısıyla git gel.

Bildiğini Bilenin Arkasından Gidiniz Bildiğini Bilmeyeni Uyarınız Bilmediğini Bilene Öğretiniz Bilmediğini Bilmeyenden Kaçınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    OverLord bunu yazdı

Hayırlı tezkereler hocam 

Hayırlısıyla git gel.

Sağolasın hocam. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı

Çoğu şeyi öğrendim ,

Aklıma takılen ve önemli sorularım ; 

4 Mekanize tugayı EDİRNE / KEŞAN 

+ Şimdi hocalar, gittiğimde askercell mi verecekler dandik telefon götüreceğim akılsız telefon. Kendi hattımı sokmaya çalışsam olmaz mı ? 

+ Yanımda iççamaşırı traş takımları vs götüreceğim + olarak ne götürmem lazım en önemli şeyler nelerdir ? 

hocam bedelli askerlik konularinda bu soru hat mevzusu defalarca soruldu aciklandi.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Kırklareli/Babaeski'ye düşen olursa haber edin sevgili müridler en azından bi çay kahve içeriz :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Şimdiden hepinize Allah kolaylık versin arkadaşlar. @ReyiZ e özelden yazmıştım size de buradan yazayım dikkat etmeniz gerekenleri gitmeden eksiklerinizi tamamlayın.

Eski telefona askercell tak, sim kartını da arka cebine koyarsın girmeden hemen önce kimse anlamaz.

Giderken yanında bol bol iç çamaşırı, siyah çorap hatta katı el sabunu ve kağıt havlu, ıslak mendil götür. Mümkünse decathlondan al iç çamaşırlarını çok rahat edersin.

Hırsızlığa karşı 2-3 kademeli şifreli+anahtarlı küçük dolap kilidi al çünkü sadece anahtarlı olanlar çabuk açılıyor veya anahtarlar birbirine uyuyor.

Orada ilk kıyafetleri alırken dikkat et botunu tam numara al ayağına otursun bol gelmesin yoksa 1 ay acı çekersin.

İlk günler silik ezik tip izlenimi ver yani ne yapacaksan saman altından su yürüterek yap. Sivil hattan kimseye bahsetme yoksa herkes birbirine söyler en sonunda tepene binerler.

Hergün sakal traşı olacağın için akşamdan ol yatmadan önce. Sabaha kadar uzadığı belli olmasın diye mach3 gibi kaliteli traş bıçağı kullan yanına da 4lü yedek başlık al çünkü maksimum 15 gün kurtarır bir başlık.

Ranzanı mümkünse alt yataktan kıyıda köşede kalan yerlerde seç. Gece uykum çok ağır ranzadan düşerim geçmişte çok düştüm vs diye yalan uydur. Üst yatakların kontrolü daha kolay oluyor :)

Genelde ziraat bankası kartı kullanılıyor kışlalarda mümkünse gitmeden ziraat kart çıkar ve yanında her zaman 50-60 tl yi geçmeyecek şekilde nakit bulundur, hırsız çok.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Https
    Https's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Şimdiden hepinize Allah kolaylık versin arkadaşlar. @ReyiZ e özelden yazmıştım size de buradan yazayım dikkat etmeniz gerekenleri gitmeden eksiklerinizi tamamlayın.

Eski telefona askercell tak, sim kartını da arka cebine koyarsın girmeden hemen önce kimse anlamaz.

Giderken yanında bol bol iç çamaşırı, siyah çorap hatta katı el sabunu ve kağıt havlu, ıslak mendil götür. Mümkünse decathlondan al iç çamaşırlarını çok rahat edersin.

Hırsızlığa karşı 2-3 kademeli şifreli+anahtarlı küçük dolap kilidi al çünkü sadece anahtarlı olanlar çabuk açılıyor veya anahtarlar birbirine uyuyor.

Orada ilk kıyafetleri alırken dikkat et botunu tam numara al ayağına otursun bol gelmesin yoksa 1 ay acı çekersin.

İlk günler silik ezik tip izlenimi ver yani ne yapacaksan saman altından su yürüterek yap. Sivil hattan kimseye bahsetme yoksa herkes birbirine söyler en sonunda tepene binerler.

Hergün sakal traşı olacağın için akşamdan ol yatmadan önce. Sabaha kadar uzadığı belli olmasın diye mach3 gibi kaliteli traş bıçağı kullan yanına da 4lü yedek başlık al çünkü maksimum 15 gün kurtarır bir başlık.

Ranzanı mümkünse alt yataktan kıyıda köşede kalan yerlerde seç. Gece uykum çok ağır ranzadan düşerim geçmişte çok düştüm vs diye yalan uydur. Üst yatakların kontrolü daha kolay oluyor :)

Genelde ziraat bankası kartı kullanılıyor kışlalarda mümkünse gitmeden ziraat kart çıkar ve yanında her zaman 50-60 tl yi geçmeyecek şekilde nakit bulundur, hırsız çok.

Hocam 48-49 numara bot bulunuyor mu?

Toplam Hit: 5403 Toplam Mesaj: 43
askerlik askerlik sonuçları