Askere Gidenler Gidecek Olanlar Elveda Demek İsteyenler Burda
-
vay torunlarım benim hemen gelin bizimde askerliğimiz bitsin? :P Bitermi lan sizin askerlik bitmez a.k
-
walla gidecek olanlar sansiniz acik olsun kardesimin de canakkale cikmis oh sevindim adina dedim merka ettim hatta dedi bana bide istanbul dan canakkale ye gitmis neresi falan kizlar da varmi diye ulen olm sen malibu lejyon birligine mi gidiyon hayat orda haki yesili dedim buna ben taqmiyom dio bana sen git taqarlar orda dedim bu arada izmir narlidere ye gidecekler bilgim olsun hayatimin en guzel 18 ayini orda yasadim.eger bana en guzel anlariniz diye sorsalar izmir deki askerlik gunlerim derim anlatildigi gibi bi askerlik yasamadigim icin size bilgilerimi aktaramicam ama giderseniz mutlaka ne kadar bildiginiz varsa saklamayin arti sizin digerlerinden artilarizin de var bilgisayar bundan bes yil once ordu da onemli bi gereklilikti simdi ne duzeyde bilmiyorum ama bunu iyi bi firsat olarak kullanin yarariniza olur.onemli gorevleri kapmaya calisin sosyalitesi yuksek isler arac surucu su postalik yazicilik dis posta elektronik isleri vs.bu gorevlerle sizinde populariteniz farkli olur zaman i kendiniz yaratirsiniz yani diger anlamda ordu daki emir komuta zincirinin disinda bi hayata sahip olursunuz az da olsa.benim gibi. hic unutmam 2000 yilindaki cesme fantazilerimi :))hadi hepinize hayirli teskereler...
-
izmir narliderede askerlik yapmak bi ayrıcalıktır. orda yapilan askerlik değildir. izmirin neresinde olursanız olun, oraya gitmek için saatlerce otobüs eziyetini çekmek zorundasınızdır. çevreyolunda iner dağa çıkarsınız. (bkz: dağdan indim şehire) haftasonu iner konağa gider, kemeraltının önünde uzanan yolda herhangi bi birahanede 2 bira içersiniz. birdahaki hafta gözünüzde tüter. ama asker olduğunuz besbellidir, o izmirli kızların hiçbiri bakmaz size doğru. bu arada "izmirin kızları güzel olur" söyleminin doğruluğunu bi asker olarak teyit edecekseniz dünyanın en şanssız insanısınızdır. eğer izmire asker olarak gideceksiniz, ve ilk kez gidecekseniz, mutlaka asker olmadan bi gidin görün. (fortçulara öneri: otobüs yerine metro kullanın)
-
24 Kasım'da teslim oluyorum.
Manisa - Kırkağaç : komandoTanıdığım tanımadığım tüm arkadaşlarıma sevgiler. tahribata başarılar.
-
Zalim 07 lan ben gaziemirde oturuyom ulaştırmaya düşersen bi haber et biz hergün oranın gazinosundayız...Arkadaşın pederi orda subay pm et bana
-
Yine konu hortlatıyorum:)
Eski yazdığım mesajlara bakıyodum burayı gördüm. Çok duygulandım bea bide 85/4 Kral yazmışım:D lan ne kralı ağzıma mıçacaklar yazsana :D
Şaka maka biyana baya zaman geçmiş nerden nereye.... Geleli 5sene oluvermiş bizden sonra askere giden olmamış sanırım?
Bu arada son yorumu yazan arkadaşım evet ulaştırmadaydım ama yorumunu görmemişim malesef artık bidahaki sefere :D