Askere Gitmek İstiyorum
-
hocalar merhaba. gayet açık. ama şu an sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyorum, ve istanbul ünisi ile açık öğretimde okuyorum. ne yapmam laızm
-
Üniversiteden kaydını al bağlı olduğun şubeye başvuru yap
-
şubeye git tecil bozdurcam de ama öyle almazlar hemen
dönemi var büyük ihtimal 4. dönem alırlar seni fakat onunda süresi geçti yani şubata gidersin sanırım şimdi bozdursan
-
Kasim dönemi de geçti. Belki devam ediyrdur bi subeye git. Belki gecmemistr
-
tecil bozdurma işi geçti kaçırdın ancak diğer dönemi yakalarsın nerden baksan 8-9 ay sonra anca gidersin
edit: kısa dönem diye yazdım bunu
mataramasuko tarafından 27/Haz/14 16:09 tarihinde düzenlenmiştir -
mataramasuko bunu yazdı
tecil bozdurma işi geçti kaçırdın ancak diğer dönemi yakalarsın nerden baksan 8-9 ay sonra anca gidersin
edit: kısa dönem diye yazdım bunu
kaçan birşey yok tecil istediğin herzaman bozdurabileceğin birşey gidip işlermleri yaptırıcaksın bekliyiceksin sistem hangi döneme atarsa. Ha arkadaş sıkıntı yapmasın belkide hala zaman vardır kasımda gidebilmek için gitsin veya telefonla arasın hiç yoktan yardım ediyorlar
-
Beyler tecil işleri için az önce askerlik şubesinden çıktım. git gel ile beraber 4 saatimi piç ettiler. Daha pazartesi doktor kâğıtlarını vereceğim. Bir yarım gün de orda gidecek. Bu kadar uzun süre alacağını bilsem yoklama kaçağı olarak gezerdim. Ders çalışacağım vakti bunla geçirdim amk.
-
Okulun devam etmekteyse veya başka herhangi bir 4 yıllık bölüm mezunu değilsen kısa dönem gidemezsin haberin olsun. He ben ille de gidecem diyorsan kasım celbi için istediğin zaman tecilini bozdurabilirsin. Herhangi bir askerlik şubesine gitmen yeterli. Ama dikkat etmen gereken tarih kasım celbine yetişebilmen için 15 ağustos sondur.
Ayrıca şubelere gitmeden önce randevu alman senin avantajına olacaktır. E-devlet üzerinden bunu da halledebiliyorsun. "Asal randevu başvuru" başlığıyla bulabilirsin ASAL üzerinden.
-
bide gitmek istemeyen vardı konusu silindi vatandaşlıktan çıkmak istiyordu adam hatta konu iyiydi adam orta da yoktu diye gitmiş güzelim konu :))
-
diger konudan korktu yuzde doksan :D
-
çok hızlıı gitmek istiyorsan asal a kısa öz bi dilekçe yolla aps ile