folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Tam Yetki..Savaş Başlayabilir.

Askere Tam Yetki..Savaş Başlayabilir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Türkiyedede petrol var ama çıkartan yok.Bizim burada madenler ben çıktım ben çıktım diyene kadar kimse ilgilenmiyor.Elin Amerikası yerin yüzlerce metre altına iniyor bir maden bulacağım diye.Bizim burada takan yok..

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    1- hackermemo sen ne zırvalıyon abü ? abd izin verirse ne demek oluyor sorması aip ?
    2- hükümet ilk defa hayırlı birşey yaptı. uğurlar olsun tüm mehmetçiğimize !
    3- yazının sonunda;
    Türkiye ABD"ye açıkça "Sabrımız taştı. Bundan sonra olacaklardan kimse sorumlu değildir. Sizi de bir müttefikimiz olarak şimdiden bilgilendiriyoruz. Türkiye bundan sonra her adım atma hakkına sahiptir" mesajını iletti.
    cümlesi yer alıyor. bu uşaklıktan çıktığımıza işaret gibi geldi bana :)

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Beyler türkiyedeki maden yataklarını kazma ve bulma yetkisi zamanında yabancılara verilmiş yani yabancılar istese şimdi petrol bulurlar zaten var.Ama bunu bir türk yapmak istese bin dereden su getirtirler ve yabancı şirketle ortak olarak yapmak zorunda kalıyosunuz yani zamanında satmışlar bizi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Beyler türkiyedeki maden yataklarını kazma ve bulma yetkisi zamanında yabancılara verilmiş yani yabancılar istese şimdi petrol bulurlar zaten var.Ama bunu bir türk yapmak istese bin dereden su getirtirler ve yabancı şirketle ortak olarak yapmak zorunda kalıyosunuz yani zamanında satmışlar bizi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ben daha degisik duydum

bizimkiler buluyor madeni ve kapiyorlar ilerki yillar icin petrole oyle yapiyor bir yabanci muhendisten duymustum

Ataturk demis sanirim petrolu bilmem kacsen sonra cikarin diye

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Ya öyle bişey bende buldum şimdi bi zamanlar bi türk iş adamı sanırım shell le ortak kazıya başlamışlar sonra tam madene veya petrole ulaşmışlar yabancı mühendis kapatın burayı demiş bizimkide ya burda 3 günlük çalışma var petrol çıkacak a.q. demiş mühendis kapatmış orayı , civa döküyolarmış sanırım çukura civa her türlü delikten geçtiği için magmaya kadar kanal oluşturuyomuş sonra petrol magmaya akıyomuş , neden böyle yaptığını bilmiyorum ama bizim iş adamı herifi vurmuş 15 yıl hapis yatmış

Toplam Hit: 2174 Toplam Mesaj: 17