Askeri - Tebligat
-
Arkadaşlar bu gün bana 1 tebligat geldi, askere ben 5 gün geç gitmiştim bakaya kalmışım, kaç defa karakolda ifade verdim yetmedi en sonunda, mahkemeye çağırıyorlar.
İlla 1 para cezası kitlicekler..
Ne yapmam lazım bir yardım edin. -
a.q o kadar asker kaçağı var onları yakalamazlar 3-5 gün geç giden adamın peşinden koşarlar
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
a.q o kadar asker kaçağı var onları yakalamazlar 3-5 gün geç giden adamın peşinden koşarlar
Böyle aşkın..
Bu işten nasıl yırtarım acep, yere atsam üzülmem şu parayı, o kadar kaçak verken devlete benim vermem çok koyar bana..
Nerde garip ona yağlıyorlar kazığı zaten.. -
çok ilginç bir ülkede yaşıyoruz hocam..
ben askerdeyken 3-4 ayım kala evime kağıt gelmiş yoklama kaçağı falan filan diye...
-
600 kaıt ceza
-
Arkadaşlar bu işten nasıl yırtarım bir bilen varmı nasıl bir yol izlim kime danışayım..
-
benim şuan tecilli olmama rağmen geçen sene fakülte yollamamış belgelerimi o yüzden bakaya gözükmüşüm 290 gün mahkemeye çıktım bi sorun olmadı sordu neden diye işte savunmada ne yazdıysam onları söledim ceza alırım dye bekliodum para cezası bişey çıkmadı davan düştü gidebilirsin dedi çıktım evime geldim bu olay dün oldu bu arada geçmiş bir zaman diil hemen git sende hallet derim bende korkuyordum ama bişey olmuyor inş. sendede bişey çıkmaz.
-
2 hafta oldu tebligat geleli, en sonunda dün gittim şubeye :) muayeneye gönderdiler, daha gitmedim muayeneye çok önemli işlerim vardı, bide sordum şubede adama yoklama kaçağı gözüküyorum ceza felan nasıl olacak dedim ? en fazla 100-150 kitlerler dedi :) hakimin insafına kalmış bi olay savunmana göre takipsizlik verebilir ceza almayabilirsin,
-
Mazhochist bunu yazdı:
600 kaıt ceza
-----------------------------5 lira dosya ücreti, ama geçerli bir mazeretin varsa ifadeni ver parayı ödemiyeceğini belirt, sivile kalsın dava
-
karakolda ifade vermişsin demek ki devletin personeli hiç bir işlem yapmamış, devlet personelinin ordaki yapacağı iş sabah akşam yatmak.
-
GICIKCAN bunu yazdı:
karakolda ifade vermişsin demek ki devletin personeli hiç bir işlem yapmamış, devlet personelinin ordaki yapacağı iş sabah akşam yatmak.
4 defa ifade verdim ve faks çekildi, kütüğümün kayıtlı olduğu yere.. aradan 3 ay geçti mahkeme kağıdı geldi bu gün..
Haziranda mahkeme..