Askeri Liseler Hakkında Bilgiler Buraya
-
Orta Sonda Yeşilköy de girdim hava harp okulu elemelerine..Önce ön sağlık vardı,beyaz donla sırada bekleme muhabbeti doğrudur,donu aşağı indirip dötü ve hayaları gösterme olayı da doğrudur..Ön sağlıktan sonra spor alanına götürdüler,mekik-koşu-barfiks,iki ayak bitişik atlama falan,sonra psikomotor muydu neydi aletin adı tam hatırlamıyorum onda bi test ettiler,sonra mülakat sonra check-up falan,ama mülakatta elendim ben,secere yamuk çıktı,eniştem hava kıdemli albay,herkes akrabası askerdir diye mülakatı geçer benim eniştem asker diye elendim,sebebi de enişteme askeriye irtica davası açmıştı,gerçi davayı eniştem kazanıp üstüne askeriyeden 25 Milyar para almıştı ama intikamını benden aldılar : )
Ha bir de Holyone 10 yıllık hizmet süresini sormuş,o sözleşmeden kaynaklanan bir borç,medeni kanunla ilintili,en fazla 10 senelik hizmet sözleşmesi yapılabiliyor,askeriyede bunu sonuna kadar kullanıyor
-
benim yigen maltepe askeri lisesinde ama küfür olayı yok bazıları neresinden oyduruyosa uyduruyo bunları askeri liseye giden her bakımdan kendini geliştiriyo zaten her kulada nasip olmuyo