Askerin Sosyal Güvencesi Nedir?
-
AnaKonda bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Askerdeyken sende fakirsin işte normal. :)))
Anladım askerden sonra fakir hali süpürme makinasi alacam valla
Biri arkadaşı silksin hatta deli gibi silkelesin kendine getirsin :)
-
Hacim berbat bi esprimsi falan yapmissin. Onemli degil de beni niye alet ettin?
Sebebi neydi ki?
-
Eskiden askerin güvencesi askeriyeydi ama askeri hastaneler kalkınca işler ne oldu bilmiyorum. Ama askerdeyken gelirinin olmadığını düşünürsek mantıklı yeşilkart
-
bu devirde yeşil kart verip bir de üzerine para almadıklarına şükret bence. zengin fakir mühabbeti yapmamalısın. sonuçta sağlık güvencen var mı ? tedavi olabiliyor musun ? sigortalı gibi işlem yapabiliyor musun ? evet. o zaman çok da sorgulamanın anlamı yok.
-
Şehitlik.
-
KaptaN bunu yazdıAnaKonda bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Yakalasam ben silkeleyecem de hadi bakalım hayırlısı. :)
-
SkynetX bunu yazdı
Hacim berbat bi esprimsi falan yapmissin. Onemli degil de beni niye alet ettin?
Sebebi neydi ki?
Valla hocam espiri yaptım.askerden önce gariban değildim elim Ayağım vardı çalışırdım kimseye minnet etmezdim ama şuan askerim ve gariban im bunu anladım.guldum halime fakirim ya birden fakir hali yıkama makinası geldi aklıma ne bileyim
-
KaptaN bunu yazdıAnaKonda bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Hocam hic yildizlarimiz barışması birgün inşallah bekliyorum birgün elbet yildizlarimiz barisacak kıyamet koptuğunda birbirimize kavusacaz sen benden hesap soracaksin bende senden hesap soracam.hakkında iyi yönde de hesap sorabilirim kotu yönde de hesap sorabilirim kizma hocam bu dünya Alacak verecek dünyası.tek bi gerçek var oda ilahi adalet.cehennem ateşi çok yakar hocam orayı tercih etme bence gel yildizlarimiz barissin ki bak cennet çok güzel biseydir dünyada bulamadigin tüm güzellikleri orda bulursun.