Askeriye İle İlgili Soru?
-
arkadaşlar acaba her yıl askeriyeye ne kadar yeni uzman jandarma , astsubay ve subay alınıyo biliyomusunuz sayı olarak kaç tane alınıyo bi türlü bulamadım bilen varsayardımcı olurmusunuz?
-
Geçen sene 5 bin ile 6 bin arasındaki rakam olarak alındı uzman jandarma fakat astsubay subay için birşey diyemiyecegim. kanunda yer alan soru sorma hakkını kullanarak mil.tr sitelerinden birinden bu sorunu dile getirirsen mutlaka cevap vereceklerdir.
-
eminmisiniz geçen sene 5-6 bin alındığına uzmanların
-
uzman 5 bin sözde alınır yarısına yakını elenir. 2.500 i anca alınır.
-
pertem i ararsan sağlıklı bilgi alabilirsin telefon numaralarını netten bulabilirsin
-
Süper bir rakam istihdama güzel katkı
TSK ya erbaş olarak değilde memur ve işçi sınıfında girenler paraya para demiyormuş diye duydum çok kebap bir durum söz konusuymuş bu kadrolarda doğru mudur? geçen temizlikçi aranıyordu memur olarak puan yetmedi birde az kişiydi alınan yoksa direk başvuracaktım. -
arkadaşım bu sene uzmanlık için başvurmuştu 3000 kişi alıcakmış ama 2500 kiişi başvrumuş hemen hemen herkesi almışlar ;)
-
arkadaşım uzmanlığa 100 binin üzerinde sınava giren öğrenci var sen ne diyorsun :) 3 bini anca alınır.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
TSK ya erbaş olarak değilde memur ve işçi sınıfında girenler paraya para demiyormuş diye duydum çok kebap bir durum söz konusuymuş bu kadrolarda doğru mudur? geçen temizlikçi aranıyordu memur olarak puan yetmedi birde az kişiydi alınan yoksa direk başvuracaktım.
Aslında evet ama hiyarşiye ayak uydurmakta sıkıntı yaşıyorlar birde temizlikçiler vs parasını sanırım ihaleyi kazanan şirketten alıyor o yüzden pek bi kebaplık birşey yok -
fivestar bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
TSK ya erbaş olarak değilde memur ve işçi sınıfında girenler paraya para demiyormuş diye duydum çok kebap bir durum söz konusuymuş bu kadrolarda doğru mudur? geçen temizlikçi aranıyordu memur olarak puan yetmedi birde az kişiydi alınan yoksa direk başvuracaktım.
Aslında evet ama hiyarşiye ayak uydurmakta sıkıntı yaşıyorlar birde temizlikçiler vs parasını sanırım ihaleyi kazanan şirketten alıyor o yüzden pek bi kebaplık birşey yok
-----------------------------aynen öyle askerlik yaptığım yerde bi terzi vardı sivil memur albyların psikopatlıklarına dayanamadı adama hava değişimi verdiler çok da kebap deil bence..
-
zaten kebap mantığıyla gidersen bişey olmaz. vatanada kendinede faydan olmaz... 100 bin kişi başvuruyormuş çok zor alınıyormuş yetkili bir kişiden öğrendim. ast subay ve subayların sayısını bulamadım bilen varsa yardımcı olunuz :S