Askerliği Tecil Etmek İçin Bilgi Lazım !
-
bi arkadaşım var acilen bi okula kaydolması lazım askerlik tecil için çünkü askere giderse eve bakacak kimse kalmayacak bugünlerde askerliği tecil edebileceği bi okul lazım bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
yok hani sonu sonu gidecekte en azından borçlarımı kapatıp gideyim diyor askerdeyken borçluların kapıya dayanması kötü olur .
Not : madem dostundur sen yardım et diyorsanız bende kredi kartı mağduruyum çalıştığımı anca kredi kartına veriyorum .
saygılar... -
VALLAhocam bende tescil ettircektim ama kaldım mal gibi şimdi adam liseden mezun ise 3 yıl tescil hakkı var diğer türlü ya yurt dışı yada okuması gerekli ben gelecek sene açık öğrtim yazıcam mesela :D
-
yaşı kaç? daha önce tecil yaptımı? üni sınavına girdimi? bunlara göre bi cevap cıkarırız.
-
hocam valla yaşı 20 ağustos 19 yola çıkması lazım daha önce öss ye girmedi lise 1 den mecburi terk ( aile sorunu ) bilgiler bunlar yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
-
tecil belli dönemlerdemi yapılıyodu bilmiyorum ama yinede şubeye gitmesinde yarar var gidip konuşsun telcil ettirmeye çalışsın ama 19 una gün vermişler :) tecilin olacağını pek sanmıyorum
-
hocam şubeye gittik son gün olsa bile okuduğuna dair bi belge getir yine tescil yapabilirsin dediler . açık öğretim oluyormu bilmiyoruz bazıları evet tescil oluyor diyolar bazılarıda yok olmuyor diyorlar ne yapacağımızı şaşırdık :s
-
Bı defa tescil degil tecil dir.Bu nu acıklamıs ken 19 agustosta gıdıyorsa işi cok zor.Tecil ettiremez buyuk ihtimalle.Gitsin konussun subeye.Borcarım falan var desın.Ayleme bakmak zorundayım desın bi seyler sallasın.Belkı bı sey yapabilirler.Ama askerligi tecil olma olayı cok zor.
-
hoca açık lise kayıtları var o oluyomu bi araştirsın
-
bi ozel okula veya açıköğretime kaydolsun şimdi kayıtları başladı 14 ogu /22 eylül arası ama meslek lisesi bölümüne yani amaç askerlikse bidaha lise okusun! ok
-
moral bozmak istemem ama ayın 19 una gun verildiyse o adam icin kamuflaj bot istihkakı bile hazirlanmistir gitmez firari olur, madem durum o kadar elem firari olsun en fazla askeri mahkemede yargılanır,ama gecerli sebeblerden dolayı yırtar aile gecimi borc odeme falan,firar eden bir cok insan var sonra kendileri gidio subeye zamanı gelince bi bok olmuyo korkmayin.bu saatten sonra tecil mecil olmaz,yumurta got kapısında.
-
KArdeşim sen söyle o arkadaşina ,
varsin gitsin askere , Askeriye bakiyor magdur ise ailen bakacak kimse yoksa
asgari ücret ile sen dönene kadar ailene para yardimin da bulunuyor karşiliksiz .
Sanada askerde 12 ytl harçlik verir idare etsin söyle işte .
gün verilmişşse mecburi gidecek !
Toplam Hit: 1989 Toplam Mesaj: 14