Askerliğini Uçak Savarcı Olarak Yapmış Olanlar Bakabilirmi
-
yahu yerinden yerine değişir müdür. sürekli yazıyorum konularına.
her bölge farkıldır. kimi askerde para biriktirir gelir ev alır .kimi komutan karısı ile tatil yapar gelir.
kimi de benim gibi kafayı sıyırır gelir.
kıbrısta uçaksavarcılar güneşte eğitim yapmaktan burunları kanıyordu artık.
ben acil işlem görevlisiydim yazıcı gibi birşey gizli istihbarat filan işte. sonradan havancı yaptılar intihar edecektim neredeyse uykusuzluk mu dersin yorgunluk mu dersin . su yok banyo yapamıyordum kayışı sıyırdım mk.
askerden internete giriyon buda guzel bir haber :D
kıbırsta telsiz telefondan başka birşey yoku :D
kafaya takma anı yaşa sadece. gelir geçer sıkma canını sakın. soğuk kanlı ol.
edit: bu arada bizim tabura cehennem taburu diyordular . gerçektende cehennem gibi taburdu.
cezalı bir bölge olduğu için günde 6 defa iştima yapardılar. herşey bok gibiydi.
kötü olan yerleri düşün biraz rahatla motive ol.
-
kardeşim benim hayırlı tezkereler biter mi be askerlik :D
-
TorNaVida bunu yazdı
Ucak savar destek timlerinde bulunur agir makinali silah olarak gecer. Silahi gordugun gibi 3 ayaklidir 12.7 dir ve cok etkilidir elle tasinmaz mevzilere sabitlenir basinda durursunuz.
Sana lazim olan sey feyyur ayarini iyi bilmen ve her hangi bir baskin catismada ilk once susturulacak olan silah ve operatorudur.
feyyur felan hepsini öğrendik hocam sıkıntı yok eğitimi aldık yani sadece komutanlar bize sallıyorda biraz o yüzden tbt deki,lere sorayım dedim
la sizde beni naptınız sadece doğru bilginin burada olduğunu düşündüğüm için buraya yazıyorum yoksa komutanın dediğine inanırım
-
AasakLie bunu yazdı
kardeşim benim hayırlı tezkereler biter mi be askerlik :D
eyw kanki biliyorsun bu kırkağaçta çok kafa siktiler
yok foçaya gidiyonuz yok burada kalıyonuz yok bölük değiştiriyonuz bir sürü şey gelirgelmezde mikrop kaptım halada hastayım geçen başka bölüğe geçtik gene hasta oldum :D diğerleride hasta oldu :D
-
Bandito bunu yazdıTorNaVida bunu yazdı
Ucak savar destek timlerinde bulunur agir makinali silah olarak gecer. Silahi gordugun gibi 3 ayaklidir 12.7 dir ve cok etkilidir elle tasinmaz mevzilere sabitlenir basinda durursunuz.
Sana lazim olan sey feyyur ayarini iyi bilmen ve her hangi bir baskin catismada ilk once susturulacak olan silah ve operatorudur.
feyyur felan hepsini öğrendik hocam sıkıntı yok eğitimi aldık yani sadece komutanlar bize sallıyorda biraz o yüzden tbt deki,lere sorayım dedim
la sizde beni naptınız sadece doğru bilginin burada olduğunu düşündüğüm için buraya yazıyorum yoksa komutanın dediğine inanırım
Neyi salliyo komutanlarin
-
TorNaVida bunu yazdıBandito bunu yazdıTorNaVida bunu yazdı
Neyi salliyo komutanlarin
biz ilk bölüğümüzde dedilerki sizi bir bölüğe göndericez :D çok süper buradan daha iyi bölük felan diye gaz verdiler 70 kişi bir gittik dağın başında yemek hane ile arasında 1 km fark var arada 4 kez gidiyoz günde hepside uygun adım :D oyüzden dedim herkesde şu mantık oluştu komutanın dediğine şüpeyle yaklaşma oluştu yani
feyur sökme takma adedi bilgiler felan herşeyini öğrendik 2 kez söktüm çeşitlerini ayaklarının çeşitlerini kg sunu felan herşeyini biliyoz
-
Ne guzel iste vucudundaki yag oranini azaltirsin.Askerlikten beklentin yuksek olmasin 1 km kisa mesafe 70 kisilik kogusta ideal en azindan sirtinin altinda med degilde baza var. Asayis komandolara yada komando timine gelirsen surecte bozulursa mumla ararsin.