folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik // Tecil İşlemi

Askerlik // Tecil İşlemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Bizim bölm bilgisayar teknolojileri ve programlama bunun açık öğretimde net karşılıda yok ama işletme ve iktisat bölümünü 3. ve 4. yıldan değilde 2.yıldan başlanıyo sözde 1 sene hazırlık var geçişten sonra , daha sonra 3.4. okuyosun rene.. hocam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı:
    -----------------------------

Bizim bölm bilgisayar teknolojileri ve programlama bunun açık öğretimde net karşılıda yok ama işletme ve iktisat bölümünü 3. ve 4. yıldan değilde 2.yıldan başlanıyo sözde 1 sene hazırlık var geçişten sonra , daha sonra 3.4. okuyosun rene.. hocam

-----------------------------
    @TxT hocam sen öyle mi yaptın ?

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slave13_
    slave13_'s avatar
    Erkek
    biraz kaç  2 yıllıklar da kısa dönem yapsın diye bi tasarı sürülmüştü meclise geçen haftalarda

Gördüm ölümü kaç kez <br> Selam verip geçti gülümseyerek <br> Ben korkusuz Kepez <br>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    bugün gidip yoklamamı yaptırdım.muayenemi oldum.tecilimi yaptırdım.işi abartmadığınız sürece yoklama kaçağı yada muayene kaçağı olmanız bir sorun yaratmıyo.ama süreyi uzun tutmamanız lazım.valla askerlik şubesindeki görevliler abi gibi abla gibi davrandılar çok yardımcı oldular.hizmet on numara,tecilin verdiği rahatlık ise paha biçilemez.yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
Toplam Hit: 3909 Toplam Mesaj: 15