Askerlik // Tecil İşlemi
-
Bizim bölm bilgisayar teknolojileri ve programlama bunun açık öğretimde net karşılıda yok ama işletme ve iktisat bölümünü 3. ve 4. yıldan değilde 2.yıldan başlanıyo sözde 1 sene hazırlık var geçişten sonra , daha sonra 3.4. okuyosun rene.. hocam
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------Bizim bölm bilgisayar teknolojileri ve programlama bunun açık öğretimde net karşılıda yok ama işletme ve iktisat bölümünü 3. ve 4. yıldan değilde 2.yıldan başlanıyo sözde 1 sene hazırlık var geçişten sonra , daha sonra 3.4. okuyosun rene.. hocam
-----------------------------
@TxT hocam sen öyle mi yaptın ? -
biraz kaç 2 yıllıklar da kısa dönem yapsın diye bi tasarı sürülmüştü meclise geçen haftalarda
-
bugün gidip yoklamamı yaptırdım.muayenemi oldum.tecilimi yaptırdım.işi abartmadığınız sürece yoklama kaçağı yada muayene kaçağı olmanız bir sorun yaratmıyo.ama süreyi uzun tutmamanız lazım.valla askerlik şubesindeki görevliler abi gibi abla gibi davrandılar çok yardımcı oldular.hizmet on numara,tecilin verdiği rahatlık ise paha biçilemez.yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Toplam Hit: 3909 Toplam Mesaj: 15