folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Bitiyor

Askerlik Bitiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    içi boş silahla nöbet tutmaksa vatana fayda,eline silah tutuşturulması gayet normal geliyorsa sana ya memleketinde var bişeyler ya sende bacım.. gitmek isteyen benim yerime de gidebilir..Dağdaki itleri kovalamıkça askerlik bana anlamsız geliyor komutanının pazarını düzmeye gidenler var askerde bu işi vatan borcu olarak görüyorsa devletim,borcumuda ödedim sayıversin gitsin..

bence yanlıs bir düsüncedesin bu konuda kimse nereye gidecegini secemiyor tabi herkes gerçekten askerlik yapmak ister senin dediğin yerlerde ama olmuyor nereye gönderirlerse orda yapıyorsun öyle veya böyle askere gitmak şarttır bence....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    açıkçası milliyetçiliğin,vatan millet sevgisinin olası bir haksız savaşta bile insanların ülkesinin tarafını tutması için oluşturulmuş bir ideoloji olabileceği ihtimalini senin gibi kafadan es geçen birinin düşüncemi anlaması mümkün değildir hocam.Umarım sen vatanına borcunu pazar düzerek yada güneşin altında içi boş silahla nöbet tutarak öder ve vicdani olaraak rahatlarsın,mesele ahmedin dağda it kovalaması,benim pazar düzmem meselesi değil daha geniş açılardan bakmayı dene oalylara,milliyetçilik doğuştan gelen birşey mi yoksa belli bir emele hizmet eden bir ideoloji mi bunları sor sorgula biraz belki anlarsın beni,önce anla sonra fikir belirt bence..Kendin diyorsun seçemiyorsun diye ama devlete göre ikiside borcunu ödüyor.Tahminim askerlik yapmadın ondan böyle düşünüyorsun yada bahsettiğim gibi bir askerlik yaptın.Seni içi boş silahla nöbete diksinler ondan sonra vatan borcu muhabbeti yapalım bence hocam aksi takdirde beni anlamanı bırak yanından bile geçtiğini düşünmüyorum,saygılarımla..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Fatal_Trag3dy bunu yazdı:

Bayanlar da gitse keşke askere...Vatana millete hayrımız dokunacaksa niye ayrımcılık var kardeşim :P...Neyse haydi çekileyim ben bu konudan (:

kadın ile erkekler eşit değildir ondan ,erkekler tabi herkonuda biraz daha üstün ,bayanlar eline yüzüne bulaştırmasın askere fazla almıyorlar :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

baron_27 bunu yazdı:
    vay be 88 ler de bitiriyo askerliği biz daha burdayız :)

puhahah kasımda gdiyom hoca :D

ben de kasımda gitmek istiyorum da ne zaman başvurmak lazım ne zaman alcaklar bilgin var mı diceyim alperim?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

tbt bu kasım da çok asker çıkaracak zannımca

edit: kuytul tecilliysen, şubeyi bi ara

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Ne araması be ne diyorsun sen bu arada hayırlı teskereler yakında şafak doğan güneş uyunmaz son gün :D

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    edt: yanlış anlamışım lan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    açıkçası milliyetçiliğin,vatan millet sevgisinin olası bir haksız savaşta bile insanların ülkesinin tarafını tutması için oluşturulmuş bir ideoloji olabileceği ihtimalini senin gibi kafadan es geçen birinin düşüncemi anlaması mümkün değildir hocam.Umarım sen vatanına borcunu pazar düzerek yada güneşin altında içi boş silahla nöbet tutarak öder ve vicdani olaraak rahatlarsın,mesele ahmedin dağda it kovalaması,benim pazar düzmem meselesi değil daha geniş açılardan bakmayı dene oalylara,milliyetçilik doğuştan gelen birşey mi yoksa belli bir emele hizmet eden bir ideoloji mi bunları sor sorgula biraz belki anlarsın beni,önce anla sonra fikir belirt bence..Kendin diyorsun seçemiyorsun diye ama devlete göre ikiside borcunu ödüyor.Tahminim askerlik yapmadın ondan böyle düşünüyorsun yada bahsettiğim gibi bir askerlik yaptın.Seni içi boş silahla nöbete diksinler ondan sonra vatan borcu muhabbeti yapalım bence hocam aksi takdirde beni anlamanı bırak yanından bile geçtiğini düşünmüyorum,saygılarımla..

ben seni çok iyi anlıyorum kardes askerliğimi yaptım ayrıca...sen yaptın mı bilmiyorum gittiysen de böyle düşünüyosan çok sasarım... sunu ögretmeleri lazım ki askerlik yalnızca dagda yapılmaz...dediğin dogru pazar olayı falan filan....ben askerliğimi yazıcı olarak yaptım çünkü buna da ihtiyaç vardı hizmetimi böyle yaptım zaman zaman diyorduk bizde senin dediğin gibi askerlik mi bu diye ama üslerimizde bize sizde burda yaptıklarınızla hizmetinizi yapıyosunuz diyorlarda ve haklılardı...böyle bilinç yoktur hocam sana göre o zaman askerlik yalnız dagda yapılır o zaman herkesi daga gönderelim.....

Toplam Hit: 4272 Toplam Mesaj: 29