Askerlik Çanakkale Cıktı Varmi Orali Olan ? :S
-
Afyon bunu yazdı:
-----------------------------
evet beyler sayılı gunler su gıbı gecior :)) Badmad kardeşimizde ayrnı yere cıktı :D sonumuz hayırlı olsun eğitim biraz ağırmış ağalar bugun bi askerle tanıstım ordan gelmiş acemileri biraz ezerler dedi :)) hayırlısı olsun
----------------------------- -
ankara etimeksut zırhlı ; ) 21 mayıs :(
-
işte sayılı gun ağalar geldi çatti diye bilirim haftaya bugun şafak 459 dıces :D a.q bitermi ?
-
Çanakkale-Merkez-Esenler Mahallesi olur orası..Çanakkale'nin en yüksek yerlerindendir..Nöbet tutarken sıkılmassın,gelen giden çok olur,daha önce de belirttiğim gibi soğuğa dikkat ama sizin acemilik yaz ayına geldiğinden bu seferde sıcağa dikkat,nem çok fazladır Çanakkale'de denizden dolayı
-
ASDAS bunu yazdı:
saolasın karatahta tesekkurler. afyonlu biter biter NAHHHHHHH biterrrr :D
biter a.q :D en güzel ne bılıormusun bir tbt den arkdsla yapmak güzel olacak :) -
-
Way be bu konuyu ben acmiştim şimdi bakıyorum da kaç ay geçmiş abi gecıor gecıor habry günler gecıor :) şafak demiş 270 Bitermi a.q :'(
-
116. jandarma eğitim alay komutanlıgı / çanakkale :)
beyLer açin kendinizi 460 şafak :D gitcegimiz yere bakın hele " it durmaz tepesi " oy oy ,
Msn : run0@live.com 88 / 2 Edirne ... alayda görüsürüz :D
jandarmalar 23 mayısta yol alcaklarmıs :) sıkı giyinin it durmaz tepesi biz nasıl durcagız hayret :D
birde aklıma takılan eğitim alayı ya bizi komonda olorak mı eğitcekler sonra dagıtım da komonda olrak mı gitcegız duydugum kadarıyla istanbul , izmir , keşan veriyormus ağirlikli ama kalmak isteyen yine canakkalede kjalıyormus :S
-
Sa. arkdaaslar :)) tam bir sene olmus a.q nasıl geldi geçti bilmıyorum :)) hala ç.kale deyim güsel sehir ama esnaf tam bir pahacı yane :)) 18 mart la 116 jandarma olmasa bitik burasi :)) 116 dıya dusen arkdaslar işinız zor yenı gelen alay komutani tam inşaat işlerini sefıor :D benden söylemesi hayırlısı olsun biz rahatis cok sukur truzim jandarma şimdide hastaneden gelıom :D erken bitirecektım geri vazgeçtim :)) nyse şafak demiş 85 bitermişi :)) BİtMeEeeZZzzz
-
biraz geç oldu cevap ama neyse :)))
çanakkale de askerlik soğuk yönünden çok zor gerçektende bendee orada yaptım askerlıgım it durmaz tepesinde ağaçların arasında komutanlarımız bıze egıtım verırıken uzerımızde askerı elbıse ustunde kalın ayı postu gıbı bır kurk ellerımızde 5cm tıtanyum gıbı kalın iri yün eldıven fakat sogugu yıne hıssederdık gerkcekten cok soguk bır yer ama orada askerlık yapmak cok zevklı bne usta bırlıgımıde orada yaptım eceabat ılce jandarma karakol komutanlıgı fevkalade güzel bir yer.ve neden it durmaz tepesı denmıs bılenınız varmı bır gun orada ıkı tane kurt kopegını baglamıslar zıncırle sanırım o kadar sogukmuskı kopekler zıncırlerını koparıp kacmıslar ve ondan sonra orası it durmaz tepesi olarak kalmış..:)