Askerlik Hakkında Bir Soru (Askere Giden Arkadaşlar Bi Bakıverin)
-
eyw arkadaşlar sağolun
-
bende laptop alıp götürmeyi düşünüyorum
-
asteğmen olarak yaptıım için oyle bi sıkıntım olmadı laptopu gotürdüm geriside mühim diildi benim için
-
18 Ay askerlik yatim sadece İzmir Narlidere de yaptim.Antalya daymis gibi yaptim.Narlidere de sinema calistirdigim icin hersey elimin altindaydi.yalniz enstrumanim olmadi ama enstruman calan iyi yetenekli cocuklari yanimda kollardim.yi gitar calabilen yanfilut vs.fikir verdikleri gibi on bilgi ve bu gittigin yerdeki pozisyonuna bagli bir durum.Evet enstrumanim olmadi ama cok param oldu askerde.
-
14 Şubat 2009 itibariyle askerliğimi bitirdim bugün geldim sakaryadan Allaha şükür
hocam hiçbir şekilde müzik aleti vs. götüremezsin
askerlik yapmaya gidiyorsun sonuçta oraya :D
-
ToRuN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Enteresan Bir Fikir, Yakalatmazsan Koğuşta Wireleste kaptınmı Arkadaşlar la Demeki Keyfine. :)
İtiraf ediyorum Oha Felan bişey oldum. :)
-
Yerine Göre Değişir BAzı Yerler Birçok Şeyi Görmezden Gelir Ama Yönergelerde Bunlar Yasak Olarak Gözükür Telefondan 20 Günü Sokuyolar Adama Dikkaat Et...
-
ToRuN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Götür Hacı Götür Hatta Masa Üstünü Götür Komutanlarla Beraber Nette Takılırsınız..
-
Unutmayın komutanlarda insan onlarında kalbi var ve söz onlarda bitiyor . Komutanım size web sitesi yapayım mı diye çıtlatıcaksınız onun siteyi gören diğer üst rütbeliler bende isterim derse tamam aq askerlik tasarım yapmayla geçer . ondan sonra akşama kadar msn facebook yaparız moruk:D
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------merhabalar..
şubat 23ünde teslim olucam..
sorum şu acemi birlkiginden döndügümde ustabirligine müzik aleti (enstürüman) götürebilirmiyim ?
bu konuda bi yasak varmıdır ?
götürcegim enstrüman darbukadır, daha dogrusu götürmek istedigim enstürüman.
bi kaç arkadaşıma sordum bizim bölükte serbesti dedi isteyen getiriyodu müzik aleti dedi, ben yinede burdada sormak istedim.
askerligini yapmış arkadaşlardan yorumlar bekliyorum selametle..
-----------------------------Hacım,gittiğin birliğe de bağlı bu durum,benden tavsiye,git önce bir ortanı gör,zaten bir süre gözün darbuka falan görmeyecek :) Ortam müsait ise olmadı evden posta ya da kargo ile de gönderttirebilirsin.