Askerlik Hakkında Önemli...
-
Tbtden Askere gidicek olan (yakınlar vs.) arkadaşlar varmı acaba merak ettim?? (Yedek subaylar)
Bide hazır konu açmışken BİTLİS hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim abimin askerliği oraya çıktı :(((
-
benim kuzen foçaya komando olmaya gidiyor gerçi kısa dönem bekliyorduk hayırlısı neyse
-
Kimsenin askere giden kimsesi pek yok sanırım :S
-
kardeş allah kolaylık versin onlara ailesinede sabır versin.. dediğin gibi FOÇA DAĞ KOMANDO TUGAYI kolay br yer değildir.. burdan dağıtıma gidenlerin çoğu doğuda görevlerini yapmaktadır.. ama doğu batı kuzey doğu her yer bizim vatanımız... hepsine hayırlı teskereler....
-
Benimde yoklama gelmiş ama haberim yoktu muayene olmak zorunluymuş heralde. Okuldan öğrenci olduğuma dair belge istiyolar :)
-
Ayrıca abin kaç doğumlu ?
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Ayrıca abin kaç doğumlu ?
Bana soruosan 83 :S -
hoca 88 doğumluyum muayenemi oldum hazır askerim. tahminen merkez 1 alacak. yani şubat'ta askerim.
varmı benim toprağımdan başka askere giden :)
-
ombra bunu yazdı:
benim kuzen foçaya komando olmaya gidiyor gerçi kısa dönem bekliyorduk hayırlısı neyse
-----------------------------dayı kısa dönem nası oluyo komando yada üni. mezunları komando oluyomuki
-
yedek subayların piyade okuluna giden kısmı genellikle komando tugaylarında görev alır.
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------ombra bunu yazdı:
-----------------------------dayı kısa dönem nası oluyo komando yada üni. mezunları komando oluyomuki
kısa dönem oluyor demedim kısa dönem bekliyorduk dedim. Gayette oluyor ablamın staj yaptığı yerde bi kimyager vardı komando olarak