Askerlik İşlemlerim İçin Bankadan İdari İzin Alamıyorum Yardım.
-
crafty bunu yazdı
1. iş yeri için kullanacağın raporlarda nereden alındığının bir önemi yok sonuçta hasta olduğunu ve bu yüzden işe gidemediğini belirtiyorsun mecburen kabul etmek zorundalar ancak yanı başındaki bir hastaneden rapor almak dururken ankaradan almanın manası yok... alt yorumlarda birinin lüzumsuz rapor aldığı için müdürün ihraç etmeye çalıştığını söylemişsin raporu düzenlemeye yetkisi olan kurum hastane kimse karışamaz müdüründe gık diyemez ola ki bu sebepten dolayı işten cıkarılırsan tazminat ile kıcındaki donu alırsın bilgin olsun...
2. rapor alırsan heyette sıkıntı yaratmaz heyet senin idari izinli olup olmamana değil orada bulunup bulunmamana bakar :D
3. askerlik muafiyeti için sanırım heyete gireceksin de senin bulunduğun bölgedeki askeri hastane seni ankara gataya mı sevk etti? heyet ya da askeri hastane sana bu konu için rapor düzenlemez... o yüzden bu seçeneği unut :D
@DjBlueMan her bok için idari izin var ancak genelde kimse kullandırtmıyor doğum ölüm düğün hariç :D
yok kardesım benim bulundugum bölge beni istanbul gataya sevk ediyor ancak bir bakarsan forumlarda ki yorumlara ( ist. gatayla ilgili) oradan ben bir ayda cıkamam sanırım hem kalacak yer sıkıntısı olmadıgından hem neredeyse mesafe olarak ankara-ist bana yakın oldugundan bulundugum ilden sevk yerıne direk ankarada ki bir askerlik subesine gidip oradanda askeri hastaneye sevkle olayı bitireceğim. yoksa zor bu iş bayada uzar niyetim muafiyet değil su iş bir bitsin yeter bana yaf. 1. madde o halde en mantıklı olanı eyv kardesım yorumun için
-
hocam senin yıllık izin ekimde sıfırlanmaz eğer çıktı girdi yapmıyolarsa.yıllık izin devreder.
özel hastahaneden rahatlıkla alırsın raporu ve kabul etmek zorunda banka,gata da ise en fazla sorarlar durumu açıklarsın ki ordada soracaklarını zannetmem.
rapor süresini uzun tut işlerini hallet ve mümkünse iş yerine ve hiçbir arkadaşına durumdan bahsetme hasta bilsinler