folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Meselesi



Askerlik Meselesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    bizde bi ali diye bebe vardı. izmirliydi. panik atağım var manik depresifim filan birşeyler diyodu hep. taş taşı dyorlardı komutanım panik atağım var filan diyordu. raporu hapı filanda vardı ibnenin. silahı yoktu ama. ikmal astsubayının postasıydı. adam akşama kadar aliye sövüyordu. yani aliyi almışlardı. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mayıs/2012
    Erkek

    Hocam;

    Oncelikle gecmis olsun ve Allah'tan acil sifalar diliyorum.

    Merak edilecek bir durum yok. Hastanede once doktor kontrolunden gececeksin; daha once gittigin doktorlar neler yapiyorsa onlari yapacak. Fazlasi degil. O doktora raporlarini sunacak.

    Doktor sana heyet gununu soyleyecek; sen heyete girdiginde sana hastaligini tarif edip, raporu yuzune okuyup, gecmis olsun diyecekler. Cikip eve gideceksin; ogleden sonra da raporu teslim alacaksin.

    O heyette her branstan doktor var. Dolayisiyla sana soru sormalarini vs bekleme. En fazla meraktan sorarlar; yogunluklarina bagli olarak. Yoksa kalp cerrahinin, kbb'cinin ne isi olur psikologun uzmanlik alaniyla.

    Tekrar gecmis olsun ve hayirli tezkereler. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Temmuz/2015
    Erkek

    bütün raporlarını bir dosyaya topla doktorundanda tanı kağıdı iste doğru hastaneye git. Tek seferde çürük alıcaksın hocam 


    Comeback...
Toplam Hit: 2054 Toplam Mesaj: 13
askerlik çürük raporu