Askerlik Neresi Çıkar? Bilene 1 Yıllık Domain
-
Isparta çıkabilir.. :/
-
amasya 15. piyade eğitim tugayı
-
Sana çürük verirler, ev de otutursun.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Sana çürük verirler, ev de otutursun.
-----------------------------bu güzeldi :DD:DD
-
izmir
-
karaman a gidiyosun güle güle...
-
http://pertem.kkk.tsk.mil.tr/yedeksubay/AdayNoArama.aspx
Bende listede yokum.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
:) Gider ayak bişi yapayım dedim askerlik sonuçları 2 gün sonra kesin açıklanacak belkide yarın açıklanır
Herkesden bir tahmin istiyorum neresi konusunda açıklanınca onun dediği yer çıkana boş bir domain alacağım daha doğrusu o hesap açar domaini sipariş eder parasını firmaya ben gönderirim
oyunumuz şöyle örnek 1 kişi manisa dedi 2. kişi manisa dediğinde hükmü yok 1. kişi önemli ama 2. si manisa salihli dedi diyelim ozaman o kazanmış oluyor :)
her kişi tek tahmin yapabilir. tahmini yaptıkdan sonra boş olan domain düşünün :D zaman kaybımız olmasın :))
bu ara domain olunca host sponsoru bulmakta tbtde zorluk çekmezsiniz çekerseniz ben bulurum size :D
-----------------------------İzmir Yeni Foça veya İstanbul (Herhangi bi yer )
-
DeMi_R bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
:) Gider ayak bişi yapayım dedim askerlik sonuçları 2 gün sonra kesin açıklanacak belkide yarın açıklanır
Herkesden bir tahmin istiyorum neresi konusunda açıklanınca onun dediği yer çıkana boş bir domain alacağım daha doğrusu o hesap açar domaini sipariş eder parasını firmaya ben gönderirim
oyunumuz şöyle örnek 1 kişi manisa dedi 2. kişi manisa dediğinde hükmü yok 1. kişi önemli ama 2. si manisa salihli dedi diyelim ozaman o kazanmış oluyor :)
her kişi tek tahmin yapabilir. tahmini yaptıkdan sonra boş olan domain düşünün :D zaman kaybımız olmasın :))
bu ara domain olunca host sponsoru bulmakta tbtde zorluk çekmezsiniz çekerseniz ben bulurum size :D
-----------------------------İzmir Yeni Foça veya İstanbul (Herhangi bi yer )
Yeni Foça çıkarsa bizim Dj Transa geçer sonra, ona göre değil :P
İstanbul Küçükyalı ( Hadımköy, Yeşilköy olabilir )
Hayırlısı olsun da neresi kısmetinse artık; Tez git, Tez gel...
-
6. jandarma komando er egitim alay komutanlıgı kırkagaç