Askerlik Şart Değil!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    hala neye küfrediyosunuz diyo.bu kadarda partizan olunmaz ak!

Ama; yabancı ülkede izinsiz askerlik yapanlar, Türkiye'yle savaş halinde bulunan bir ülkede izinsiz çalışanlar ve yine yabancı ülkede Türkiye'nin çıkarlarına aykırı görevde bulunup da uyarılara rağmen ayrılmayanlar vatandaşlıktan çıkarılacak.

e bi zahmet olsun,yabancı ülke için askerlik yapmak vatandaşlktan çıkarılma sebebi.sen neden hala savunuyosun ben de onu anlamadım

-----------------------------
    sende anlayış kıtlığımı var genç arkadaşım? diyorumki yasada idamda vardı ama apoya bile uygulanmadı, zaten sırf askerlik yüzünden vatandaşlıktan çıkarılmıyorduki kimse yani yasa boş boş duruyordu .şimdi bu kalksa ne kalkmasa ne?

2001 de iki kişi vatandaşlıktan çıkarılmış onlarda bu yasayla geri aldılar vatandaşlık hakkını. buna karşıysan tamam.kimbilir ne bok yedilerde vatandaşlıktan çıkarıldılar .

türkiyedesin ve asker kaçağısın seni vatandaşlıktanmı çıkartıyorlardı? ozaman neden 50 yaşında adamlar vardı askerde?

kısacası herkese sike sike askerlik yaptırıyorsun zaten,fırsatmı kalıyor vatandaşlıktan çıkarmaya?yurt dışındaysa türkiyeye gelir gelmez yakalanıyor asker kaçağı diye .

küfür etme dedim evet etme çünkü sadece küfrünle oturur kalırsın sinir olmaktan başka bişey gelmez elinden. ayrıca sempatizan lıkla alakam yok ben ne görürsem onu söylerim.

biz yasada olupta uygulanmayan ne cezalar gördük bundan önceki hükümette,demekki neymiş? asarım keserim sikerim le olmuyor bu işler.

ülkenin başbakanlığını yapmış  adnan menderes i fatih rüştü zorluyu asıp ,30000 kişinin katiline koca bir adayı verip besleyen bir ülkede yaşıyorsun.her yasaya hazırlıklı olman gerekir .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    TSK nın duzeni profesyonel askerlige elverişli hale getirilebilir ve her bölgeye eskisi gibi askeri anlamda sorumlulukarını yerine geitirelebicegi kanısına bizi ilk önce gerekli acıklamardan cok sisemleriyle ikna edebilirlerse ancak askerligin tamamiyle ortadan kalkması yerine 3-4 aya indirilmesi konusunda evet derim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Bugun bayram ilan edilsin lan daha ne istionuz

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Öz Eleştiri yapıyorum, Ben 18 ay yaptım, Biz 18 ay ve 15 yapanlar Sanırım Bilinç altından çekemiyoruz olayı ondan bu yargıya vardık Düşündümde Şeyh Holünün hakkı var Bence.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

15 ay yaptıkta ne oldu?

doğuda hakkıyla askerlik yapsan, askerlik adına askeriye adına bişeyler yaptırsalar amenna, gidip subay astsubay'ın kişisel işlerini yapıyosun.Bu mudur.Askerlik yapıpta sövmeyen hiçkimseyi görmedim

Bol keseden atmak kolay a.q. çevir kazı yanmasın!!! 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
Toplam Hit: 10885 Toplam Mesaj: 36